Beni Affet.. :((

ykn

New member
Reaction score
0
[VIDEO]U5n9Koqp6ro[/VIDEO]

Beni Affet..

Bunca zamandır sana aşırı değer verdiğim, hayatımdaki en önemli varlıkları bile görmezden gelerek üzerine titrediğim,
bir an bile umutsuz olmamanı sağlamak için bütün hayal gücümü paylaştığım için..

Mutluluğu yaşamanı sağlayarak benimle tanıştığın günden beri kayıtsız şartsız sana sevgi dolu günler geçirttiğim için,
bensiz olmanın dışında bütün isteklerini yerine getirip seni şımarttığım için..

Geceler boyunca sadece mum ışığında ellerim yorulup, gözlerimden yaşlar gelene kadar bir söylediğimi tekrar etmeden
bütün imlâ kurallarına uyarak senin hakkında ki tüm susamışlığımı anlattığım değerli kelimelerimle, duygularımla,
seninle ve ortak geleceğimizle ilgili hayallerimle vaktini çaldığım, seni beni hissetmeye - düşünmeye zorladığım için...

Seni; sen olarak, hatalarınla, doğrularınla, kabul ettiğim için. Bütün korkularınla yüzleşmeni sağlamak için seni cesaretlendirip;
kimi zaman güçsüzlüğünü bahane ederek kaçtığın engellerin üzerinden atlamanı sağladığım için...

Hasta veya moralsiz olduğunda seninle beraber bende kahrolduğum için..

Ne yapmış, ne söylemiş, ne demiş olursan ol; seni koruduğum bu uğurda belki de en iyi dostlarımı silmiş olduğum için,
sadece kötü ve haksız olduğun anlarında değil aynı zamanda mutlu olduğun anlarında da
bu mutluluğunu daim kılmak ve paylaşmak üzere yanında olduğum bütün o değerli vakitlerim için!...

Geceleri yorgun bedenim bilgisayar başından kalkıp çoktan melekler gibi uyuyan "sen"'in yanına geldiğinde kimi zaman hiçbirşey düşünmeden,
kimi zaman ise bir gecede 10 çocuk yapıp onlarla yaşayıp mutlu hayatın bütün detaylarını hayallerle gözlerimi kapanıp seni deli gibi özlediğim için..

Aslında bütün bu süre boyunca bana yaptıklarını görmezden gelerek, senden gelen iftiralarla bir anda yıkılıp sensiz kaldığım için...

Ama en önemlisi...
bütün bu hatalarımı görerek bir anda içimi buz gibi bir duyguya kaptırdığım, geri dönmek istediğinde aslında göründüğüm kadar salak olmadığım,
hatalarını yüzüne vurup sana son kez sarılamadığım için, ve seni sevmekten asla pişman olmadığım, bütün bunları hak ettiğini düşündüğüm için beni affet..

Artık bunlar geçmişte kaldı..

Beni affet......

hoşçakal bebeğim..
elveda nisan yağmurlarım,
elveda sonbahar yapraklarım..

hayat seni hep sevmek istedim..
n'olurdu sanki sende beni sevseydin?
:(

Geri