Beni Nasıl Bilirsiniz

Vay be..
Demek ki beni tanıyan çok az kişi varmış..
Bir cümle bile yazan olmamış //şimdi farkettim.

SAĞ OLUN..
VAR OLUN..
AMA
HEP OLUN.:thumbup:

Biraz geç gördüm özür.. Seni şair olarak biliriz. Forumumuzun şairi.. :001_smile:

Sizi şair olarak biliyorum : )) Keşke daha fazla bilsek ama şiir yazıp hemen çıkıyorsunuz .Sizi daha sık görmek ıstıyoruz.Buraya konu açmanız bir başlangıc gibi mesela...guzel olmus...çok guzel : )) Saygılar : ))

sahsen siirle miirle pek aram yoktur ama bir kac kere rast gelmistim bazilarina evet gayet güzel calismalara sahipsiniz.basarilarinizin devamini dilerim.............

üstat mükemmel ötesi paylaşımlarınız ..sıkılmadan okuyorum ..bazende çalıyorum :D inş istediğiniz yada hak ettiğiniz konuma gelirsiniz .. Kitap çıkarmakta nasip olur inş

Sizi şair olarak biliyorum : )) Keşke daha fazla bilsek ama şiir yazıp hemen çıkıyorsunuz .Sizi daha sık görmek ıstıyoruz.Buraya konu açmanız bir başlangıc gibi mesela...guzel olmus...çok guzel : )) Saygılar : ))

Sağ olasın **Ata Kızı**...
Yazdıkların doğru..
Yazıp, çıkıyorum.
Gerçekten sizlerle olmak beni mutlu ediyor.
İşlerim ve şiirlerim çok zamanımı alıyor.
Şikayet değil.Aksine yazmak bana huzur veriyor.
Değişik anlatım ve değişik konuları sizlerle paylaşmak
inanın benim için ayrı bir mutluluk.

Şimdi olmasa da başka konularda yine paylaşımlar yaparım.

Saygılar benden de size gelsin.

üstat mükemmel ötesi paylaşımlarınız ..sıkılmadan okuyorum ..bazende çalıyorum :D inş istediğiniz yada hak ettiğiniz konuma gelirsiniz .. Kitap çıkarmakta nasip olur inş

Bu övgülerinize nasıl yanıt vereyim bilemiyorum.
Hak ettiğim konuma hiç önem vermedim inan ki..Ben yalnızca yazıyor ve paylaşıyorum.
Kitap konusu en çok karşılaştığım konu.
Buna daha önce yaşadığım şehirlerde de okudum-duydum.
Kitap çıkarmak çok kolay Arkadaşım.Fakat takip ve çok ilgilenmek ister.
Tabii bu kendi düşüncem..
Biraz da kitap çıkaran arkadaşları gördükten sonra oluşan bir kavram.
Belki de bu konuda tembelim.
Güzel düşüncelerine teşekkür etmem az gelse de..
En azından bir kez de yazarak teşekkür etmek..
En azından rahatlatır beni..
.

Geri