Benim Önerim...

clyck

New member
Reaction score
0
4- Site olarak bir eksikliğimizi veya yanlışımızı gördüğünüzde kesinlikle buraya yazın, en ince ayrıntılarıyla ama şöyle olursa iyi olur demeyide unutmayın ..
Hep şikayet olmasın arada önerilerinize de ihtiyacımız var....

eleştirinizle, önerinizle bizlere destek olduğunuz için ayrıca bu yazıyı okuduğunuz için teşekkürler...

sevgi ve saygılar...

HH yönetimi

konumu açmadan önce yukardakileri okudum.....bende gayet sakin bişekilde derdimi anlatmak istiyorum....

biliyorum burası gerçekten kalabalık bir site..yönetici s mod ,modların görevleri ve sorumlulukları çok fazla ve hata yapılmasıda çok çok doğal....

biraz öncede Known adlı arkadaş hakkında baya bii sorun olmuşş bunu dile getiren diğer bir kişi de ben olucam ama düzgünce derdimi dile getireceğim..

benim derdimde şu;

bi konuda yardım istiyordum *konu daha önce verildi+kuralları okuyun* uyarısı ile kapatıldı...sonra arama yaptım ve buldum ama baktımki o kona daha öudnce verildi uyarısı ile kapatılmış..ama birtürlü aktifte olan konuyu bulamadım.Madem konu kapatıldı madem bukadar takip edilip yöneticiler sorumluluklarını yerine getiriyor ozaman kapatılan konu yada taşınan konunun yerine aktif konunun yada gidilmesi gereken yerin linkini bıraksınlarki bizlerde ordan ulaşalım...

Böyle bişi kurallar içinde yoksa Eklenmesini Öneriyorum......ve benim gbi ortada kalanlarda var...

konu kurallara uygun şekilde paylaşılmamışsa kurallar ne diyorsa o yapılır buna karşı çıkmam...

fakat bunları takip eden mod ,smod yada yönetici arkadaşlar bukadar dikkatli iseler bu ayrıntıyıda gözden kaçırmamalarını öneriyorum...

Birde Yöneticilerin atılan PM'lere cevap vermelerini öneriyorum....

Sanırım Kurallara Uygun bir açıklama yaptım..son olarak burası öneri ve şikayetsee lütfen burda özgürcee öneride ve şikayette bulunabilelim bizler cevaplarımızı msjlarımızı atmadan buradaki konular kapanmamalı tek taraflı çözümler üretilip konular kapanıyor....

Saygılar.....

dediğin olay çok zor misal prolarda özgür kalkıp da verildi dediği proyu bulması zor iş o kadar pronun arasında gerçekten zahmetli bi durum ..
pro paylaşmadan önce arama yapmak bizim görevimiz ve ben özgürün birçok pronun kapatma sebebini de altına yazdığını veya linkini veridğini görüyorum hakıını yemeyelim
sanada öyle durumlar denk gelmiş olabilir

iyi forumlar ..

hatalar olabilir kesinliklee hepimiz insanız...ama bu konu üstüne eğildim vee öneri şikayet bölümünde konulara göz attım fakatt çok farklı tepkiler varr...aslında tamamen kişiselde alınmamalı nede olsa bi öneri....ama yöneticilerden anlayış bekliyorum...

Neysee ben kendi konuma döneyim...bukadar pro içinde yada konu içinde bu zor bişi isee madur olan üyeyi bişekilde yönlendirmelii..buda link vererek olurr.. bir konunun daha önce verildiğinii nasıl biliyor peki_=??? verildiğini biliyorsa nerede olduğunuda biliyordurr mutlaka yoksa kafadan olmaz o konu verildi bu konu verilmedi diyeee oda saçma olur dimi ama_???

Ben Birkaç öneride bulundum kurallara uyarak tabi...sonra kuralları okuyun dmeesinler diye...
ama yöneticilerden anlayış bekliyorum...tek taraflı çözümler bulunup öneriler şikayetler bölümündeki konularda kiltlenmemeli...

bende buldum şimdi tekrar.. konu benim sorunum değil zaten...

ben derdimi yukarda anlattım....

ayrıcaa o konudada yazdım arama kabiliyetimde var..

O konu daha önce verildi+kuralları okuyun uyarısı ile kapatıldıı!!! senin tarafından bende arama yaparak aynı konudan bitane daha buldum fakat oda aynı uyarıyla kapanmış...

ve şimdii tekrar açılmış taşınarak????

daha öncee verilen bir konuydu madem neden açılıyor tekrar_??

ayrıca sakin olalım sakin konuşalım....

başta konuyu kapattın sonrada taşıyıp yerini belirtmişşsin bunun içinde teşekkür ederim...

Lütfen başta yazdıklarımı tam olarak okuyun ki konu kişiselleşmesin...teşekkür ederim

Sen Konuyu açmadan Önce Taşıdım O Konuyu. ßundan Sonra Konu Kapatmak Yerine KonuLarı GerekLi yerlere taŞIyacaGIM. SenLe aLaKaSI Yok.

eyvallah benimde o konuda bi derdim yok zaten...konu kurallara uygun paylaşılmamışssa gereken yapılır.

Konu KuraLLara Uygun degiLdi. Windows temasInIN ProgramLar ßöLümünde Ne iŞi var..?

Konu KuraLLara Uygun degiLdi. Windows temasInIN ProgramLar ßöLümünde Ne iŞi var..?

yaa benim derdim onla değil yaa sen niyee hep aynı şeyii anlatıosunkii ok dedim zaten ben ..önce kapadın kuralları okuyun diyee sonra taşımıssın ok eyvallah..onu bana değil konuyu açana söylee bananee ondan...

Ben derdimi yukarda açıkladım öneride de bulundum sorunum varsa onuda dile getirdim ilgili yöneticilerden onların cevaplarını bekliyorum.

Geri