beyaz yalanlar..

kRuMp

murcielago
Reaction score
0
1. Bir arkadasinizi ayarlaiyp hatunla tam is üzerindeyken telefon etmesini saglaiyn. Telefonu açarak "Haiyr annecigim, simdi gelemeyecegim, arkadasim (hatunun adi) burada ve biz yemek yiyoruz" deyin. Böylece o an artik ailenizin onu arkadas olarak gördügü ve ona karsi sempati duydugu hissini verin.

2. Evinizdeki degisikliklerin yeterli olmadigi durumlarda hemen taktik degistirin. Günlük çevrenize bakarak size bu konuda yardimci olacak "kurbanlari" belirleyin ve en kisa zamanda harekete geçin.

3. Hatunun geldigi gün kapinizi çalip sizi her persembe mahallenin katildigi hali saha maçina çagirmalari için komsu çocuklarina rüsvet verin.

4. Lise basketbol takiminda iken çekilmis bir takim fotografinin altina el yazinizi degistirerek "en iyi oyuncumuz Kemal'e" diye yazarak ortalik yere birakin.

5. Ne kadar tatli bir herif oldugunuzu kanitlayabilmek için her türlü illegal faaliyette boy gösterin.

6. Siz de buna "hiç önemli degil Hatice hanim teyze, benim için bir zevkti" diye cevap verin. Dikkat : Yasli teyzeler repliklerini çocuklardan daha çabuk unuturlar ve iyiliklerinin karsiligini ödemekte (bir ay boyunca kalp ilaçlarini almak gibi) zorlanabilirsiniz.

7. Sokak Çocuklari Dernegi için aldiginiz kartpostalladan bir kismini ona hediye edin; içi merhametle dolsun.

8. Telesekreterinizin Sabanci üniversitesi' nden gelen bir telefon cevap vermesine izin verin. Bu sefer ayarladiginiz arkadasinizin telefonunu açmaiyn ve "merhaba, ben Sevgi Hizlidil, geçtigimiz hafta üniversitemizin gelistirme fonu için yaptiginiz yüklü miktarda yardim için kendim ve sirketim adina size tesekkür edecektim" tarzindaki konusmaiy hatunun dinlemesini saglaiyn.

9. Yan komsunuz yasli bir teyze olsun. Onunla eve geldiginiz gece teyze kapisini aralayarak "iyi aksamlar Kemal bey oglum. Sabah o kadar acelen vardi ki bana kalp ilaçlarimi aldigin için sana tesekkür edemedim " desin.

10. is yerinden bir arkadasinizin "takim ruhuna sahip kisi" ödülünü çalin. Böylece hem sizin isyerinde basarili oldugunuzu anlasin, hem de arkadaslarinizla aranizda iyi iliskileriniz oldugunu hissetsin.

Geri