Beyenilmeyen mesajlar...

SEPTAGH

New member
Reaction score
0
Madem teşekkür butonumuz var bi de beyenmediğimiz mesajlar için bi buton koyalım.Açılan konulardaki mesajı beyenmediğimiz zaman buna basalım.Hem kirliliği hem de tartışmların önüne geçilir.Elbetteki anlayan için geçerli bu anlamayan hala yazmaya devam eder....

evet ya olsun, hatta bide çekimser butonu olsa çok ii olur,
ne iyi ne kötü, bişe anlamadım, benim ilgi alanım değil, olsada olur olmasada .... anlamlarında kullanılırdı.. :)

Beğenilmeyen , Çekimser , Uyarı butonları olsa iyi olur aslında . ama bunlar daha sonra yapılır herhalde

ben daha önce demiştim konuştuk bunu tşk butonu koyulduğu zaman.. ama genel kanı.. tartışma çıkar gene.. :)

Şiddetle istiyorum! Harika bi fikir! :clap:

Uzunefe' Alıntı:
Beğenilmeyen , Çekimser , Uyarı butonları olsa iyi olur aslında . ama bunlar daha sonra yapılır herhalde

kardeş sen bi hava al şöle, aç pencereyi bir iki derin nefes çek :D

Tamam yarın bakiim bi dark abiye söliyim eğer meşgul deilse uğraşırız :D şaka bi yana septagh abimiz güzel bi öneride bulunmuş katılıyorum :)

askerasker85' Alıntı:
ya bilmem de bence ii bi düşünce değil ! forumdaki üyeler bununla birbirlerine tepki koymuş gibi anlaşılabilir...

Arkadaş forumdaki üyeler bununla birbirlerine tepki koymuş gibi anlaşılabilir bunu anlayan salaktır zaten.Ben senin 1000 cevabıma teşekkür ederim ama 1 tanesini beyenmem sana bişey yazıcam sen de bana cevap sonra ben yine yazıcam bu böyle büyüyüp gideceğine mesajını beyenmedim i tıklarsın olur biter .Ne kavga ne gürültü ne de baş ağrısı...

güzel fikir ama..
ben de tartışma çıkacağına inanıyorum.

bazıları beğenmedikleri mesajlara tepki olarak teşekkür ediyor :)

tahmin olarak,
yeni üyelerin her beğenilmeyen mesajına basılırken eski üyelerde görmezden gelinecek, çoğu üye dalgasına basıp duracak :), sonra niye bastın neyi varkı mesajın falan filan bi sürrü malzeme geyik,
ayrıca tşkr e basınca bişe yokken hatta adamın konuşacağı varken ağzı kapanırken, beğenmedim e basınca adamın çene düşecek, hesap soracak, yakınacak :)

Fikir güzel ama bu konuda tahmin ettiklerim çıkmasa...

Uzunefe' Alıntı:

gene öneri yapma sevdasıyla (adam gibi bişey yaz)ını çıkarmıssın olayın :D:D

bence paylaşımlar artırılması için teşekkür butonu yeterli
diğer olacak butonlar gereksiz
beğenilmeyen postlar e teşekkür etmeyerek gereken ilgisizliği göstererk tepkinizi gösterebilirsiniz..

bunlar benim düşüncem öneri için teşekkür sep ;)

herkez herkezin her mesajını beyenmek zorunda değil özgür irade beyeniyorsan teşekkür edersin beyenmiyorsan beyenmedim i tıklarsın.Hem herkez de görür hangi konuların beyenildiğini.

bencede güzel olur ama bazı kendini bilmez arkadaşlar gereksiz şekilde olur olmaz butona basar ve paylaşım yapan arkadaşlara ayıp olur diye düşünüyorum..

demilles' Alıntı:
bencede güzel olur ama bazı kendini bilmez arkadaşlar gereksiz şekilde olur olmaz butona basar ve paylaşım yapan arkadaşlara ayıp olur diye düşünüyorum..

kendini bilmez demiyelimde bazı arkadaşlarla aralarında sorun olan arkadaşlar diyelim .
Sürekli o kişiler arasında bu buton sıkça kullanılır bencede .

Geri