katibzabit
New member
- Reaction score
- 0
arkadaşlar çok sevdiğim bir arkadaşım kendisi kas hastalığıyla ankarada uğraşırken eşi de doğum yapmıştı, daha bir kaç aylıkken kızı vefat etti, bize geldiklerinde bir kaç resmini çekmiştim, sonra photoshopta kendimce acemice bir çalışma yaptım, arkadaşıma da resmi çerçeve yapıp vereceğimi söylemiştim, o da eşine söylemiş
işte burda durum değişti,
arkadışımın eşinin haberi olmasa idi kendi yaptığım resmi verecektim, ama anne özel olarak istedi, bu da beni aşacak ben kendi yaptığım resmi de çerçevelettirip vercem ama güzel bir şey olsun istiyorum, gözlerini kapatamamışlar yavrucağın çok etkisinde kalmış annesi, resmin altına da mukadderatla ilgili bir iki satır yazarız artık.
benim cepten çektiğim resimler şunlar, malesef başka yok
BU MELEK YAŞAMIYOR ARKADAŞLAR!!!!
benim photoshopta yaptığım resim de şu
ben çiçek yaprağına iliştirdim ama sizler belki daha profesyonel düşünürsünüz, daha farklı bir tema da seçebilirsiniz, konuyu biliyorsunuz. bu anneye bir hediye verelim ne dersiniz? seçtiğim resimlerden bir kaçını çerçevelettirip vercem, yardım eden olmazsa benim yaptığımı vercem artık napalım, iyi forumlar herkese
işte burda durum değişti,
arkadışımın eşinin haberi olmasa idi kendi yaptığım resmi verecektim, ama anne özel olarak istedi, bu da beni aşacak ben kendi yaptığım resmi de çerçevelettirip vercem ama güzel bir şey olsun istiyorum, gözlerini kapatamamışlar yavrucağın çok etkisinde kalmış annesi, resmin altına da mukadderatla ilgili bir iki satır yazarız artık.
benim cepten çektiğim resimler şunlar, malesef başka yok
BU MELEK YAŞAMIYOR ARKADAŞLAR!!!!

benim photoshopta yaptığım resim de şu

ben çiçek yaprağına iliştirdim ama sizler belki daha profesyonel düşünürsünüz, daha farklı bir tema da seçebilirsiniz, konuyu biliyorsunuz. bu anneye bir hediye verelim ne dersiniz? seçtiğim resimlerden bir kaçını çerçevelettirip vercem, yardım eden olmazsa benim yaptığımı vercem artık napalım, iyi forumlar herkese