Beyler Siteye Daha Cok Uye Almak Icin Bi Yontemim Var

SERKANERKAN

New member
Reaction score
0
tum uyeler girdikleri internet kafelerde başl angıç sayfasını hackhell.com yapsa nası olur kafamda yeni kurdum umarım düşünülmemiş yada verilmemiştir kotu mu olur ıyı mı olur bilmiyorum olumlu yada olumsuz yanıtlarınızı bekliyoprum:cool: :sigara:

İyi olurda benim bildiğim bazı cafelerde bi program var bilg. kapatıp açtıktan sonra hafıza siliniyo yanlış bilmiyosam...

cafelerın cogunda hatta %99'unda deepreze var yada ısmını yazamadım ıste :)
Anti kardeşimin dediği program yani :)

Evet Aynen Öyle Kapanıp Açıldıktan Sonra Gidiyor.

isteyen yapsın engel olamayız :)

deep-freeze kırmadan yapmanın falza anlamı olmaz tabi

walla benimde aklıma gelmişti bu fikir daha öncedende

siteye yeni üye gelsin ama sorun çıkaran üye/ler gelmezse iyi olur :goz:

HackHell gibi günde ortalama 400 kişinin üye olduğu ve inanılmaz hızla büyüdüğü bir sitenin bu şekilde bir reklama ihtiyacı oldugunu sanmıyorum ..

ne yazdım bee :)

ya aslında reklamın iyisi kötüsü olmaz :p:p

zaten yeni gelen çoğu üyelerde sömürücü baksanız adamın bi konusu bile yok paso sömürmüş aslında kural konsa siteye daha iyi ve daha düzgün olur hiç konu açmıyan ark. var forumda kural konudumu herkesin karında olur bence bana katılan ark. varmı bilemem ama bence yapılırsa iyi olur

fena da olmaz. ama bu durum günlük ortalama üye olan kişi sayısını fazla arttırmaz. bırakalım kendiliğinden namını duyursun sitemiz :)

bizim cafedede deep freeze var malesef böyle bir projeyi en azından ben uyugulayamıcıcağım..

bende bazen cafeden bağlanıyorum ve reklam çıktığı gibi ne olduğuna bile bakmadan kapatıyorum. bu da itici gelebilir insana ve acaba kaç arkadaşımız cafedeki bilgisayarların hepsinde anasayfayı hackhell olarak deiştirebilecek -ki deepfreeze die bi olayıda gözardı etmemek lazım :D

Geri