bilen varsa lütfen yardımm edin

robin_s

New member
Reaction score
0
masa üzerindeki geri dönüşüm kutusunun yanlışlıkla :eek:ha sildim bulamıyorum geri nasıl getircem yardım ederseniz sevinirim :durdurun şimdiden teşekkür ederim.

virüs var iyi format çek zaten geri dönüşüm ne işine yarayacak

Ya o yanlışlıkla silinmez ki sil seçeneği yok bi kere. nasıl sildiğini açıklrsan belki yardımcı olabiliriz

buyur arkadaşım sana geri dönüşüm kutusu ayarları bozmuşsun bununla geri gelcek

Silmene imkan yok ,bence sadece masaüstünden kaybetmişsin onu.masaüstünden özelliklere gir ordan masaüstünü secip,sol alttaki masaüstünü özelleştiri seç ordan halledebilirsin .

banamı bu no rapid kelimesi boyutuna bakda ondan sonra konuş 0 boyutlu yolladım al belki sanada lazım olur

Hacı saçmalama bn ztn rapidle işim olmas bn free kullanıcı deqiLim. bu sitede rapidden cekenler cokda o yuzden baskas iteye uploadladım. bn ztn indirdim rapidden baqtım ne die merak eetme kullanıslı ..:victory:clap:clap

vista home premium kullanıcısıyım sağ tıkladığımda sil seçeneği var geri dönüşüm kutusunu boşalt seçeneğinin altında sanırı yanlışlıkla onu kullandım.

vista home premium kullanıcısıyım sağ tıkladığımda sil seçeneği var geri dönüşüm kutusunu boşalt seçeneğinin altında sanırı yanlışlıkla onu kullandım.

sen başının çaresine bak arkadaşım iki tane link verdik sana hala çözüm arıyorsun

ArminONLY çok saol sorunu hallettim geri geldi ve tüm herkese teşekkürler ilginize gerçekten teşekkür ederim by

X System likler için saol indirdiğim sıra çözdüm teşekkür ederim.

Geri