Bilgilerimi kurtarmam lazım yardıııııııııııııııııımm

renagate

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bilgisayarıma format atarken dalgınlıkla format ı (c) yerine (d) ye atmışım yaklaşık 250 gb lık bilgim gitti bunları nasıl kurtarırım bana yardımcı olurmusunuz.

easy recovery diye bi program var arkadaşım onu bulursan kurtarabilirsin. ama full sürümünu bulmak biraz zor.

1-Hdd' i söküp başka bir b.sayar'a tak
2-Getdata recovery ntfs diye bir program var, onu b.sayar'a kur (dosya sistemini NTFS farzedersek)
3-Program çalışınca format seçeneğini seçerek, hdd'i tarat.
Bunda sonuç alamazsan Digital Media Rescue programını deneyebilirsin.

Yukarıda söylenen tüm kurtarma programları full olarak sitede var. Fakat bilgi kurtaracağın harddiskin üzerine yeni hiçbirşey kaydetme. Diğerlerinin kurtarıması zorlaşır.

Söyledikleri programların tamamını kullandım. Bence en iyisi Get Data Back % 85 - 95 civarı kurtarma yapabiliorsun.

Kardeş. Buradaki arkadaşların bahsettiği programlardan herhangibirini kullan ama ne olursa olsun HDD nin silinen partına herhangi bir şey yazma.

250 gb lik bilgiyi data kurtarma programları ile kurtaramazsın aynısı banda oldu 50 nin üzerinde program denedim ama olmadı bilgilerin çok önemliyse professıonal yardım al bence öneride buluna bilirim özel mesaj at yeter

250 gb lik bilgiyi data kurtarma programları ile kurtaramazsın aynısı banda oldu 50 nin üzerinde program denedim ama olmadı bilgilerin çok önemliyse professıonal yardım al bence öneride buluna bilirim özel mesaj at yeter

Bana söylermisin senin deyiminle "professıonal yardım" ne demek. Bu kişiler fazladan ne yapacaklar. Onlarda benzer programları kullanıp veri kurtarmayı gerçekleştirecekler. Burada harddiskin ne yanık elektronik kart sorunu var ne de okuma kafasının vurmas gibi bir sorunu var. Hadi böyle bir sorun olsa "professıonal yardım" alsın. Alt tarafı bilgileri silinmiş. Kurtaracakları resimleri, yazıları, müzikleri, zipli klasörler vs olabilir. Yoksa oyundur, programdır değil herhalde kurtaracakları.
Birde bu işi gerçekten profesyonelce yapanlar binlerce $ dan fiyat açıyorlar. Adamların ellerinde şimdiye kadar üretilen tüm harddisklerin elektronik kartları mevcut. Tozsuz ve havasız ortamlarda harddisk plakalarının söküm işlerini gerçekleştirdikleri labaratuvarları var. Sayısıda bir elin parmaklarını geçmiyor. Senin özelden yardım edip önereceğin bunlardan birimiydi yoksa tanıdık bilgisayarcı bir arkadaş mı ?

Metine Katılıyorum +1

Arkadasım biLgiLerini geri aLmak icin verilen prog.'ların "fuLL" sürümünü buLman gerekir ..Aksi taktirde dosyaları bulursun ama icinde gereken bilgilere uLa$amazsın.. !!

ben dosya dosya kurtarmıstım aynı seyı bende yasadım gıttı dedım ama gıtmemıdıs halleyıo soylenne programları kullan bence

Geri