bilgisayarım kendi kendine kapanıyo

crazymecnun

OYUN DELİSİ
Reaction score
0
ARKADAŞLAR yardımlarınızı bekliyorum

örneğin şu an left 4 dead oyununu yüklerken aynı zamanda film izlemek istiyodum bi müddet sonra daha yükleme bitmeden pat bilgisayar kapanıyo
rest atmıyo ama sanki biri kapatmış gibi oluyo bazende oyun oynarken yapıyo

2gb ram
2,20 ghz
512 ekran kartı

felan var ne yapmam gerekli eskiden daha çok yapıyodu format attım düzelmişti şimdi gene yapıyo bilg zarar gelecek diye korkuyorum

sizce neden biri bana yardım etsin acil değil ama bu işe çare bulmak istiyorum herhangi bi cevap

benim düşüncem ısınmadan kaynaklanıyor olabilir ekran kartıyla ilgili bir sıkıntıda olabilir.. kasayı bi açıp fanları falan kontrol etsen bence iyi olur hem temizlenmiş olur... Yazılımsalda bi problem olabilir tabi ama format atmışsın gene olduguna göre bence donanımsal bi sıkıntı var..

Aniden kapanma nedeni genellikle işlemci ısınmalarından kaynaklanıyor. Bunun için sana sunacağım çözüm işlemcine termal macun sürmeni tavsiye ederim.

hardware monitoring den kontrol edebilirsin ısısını bios altından
bunun dışında psu yetmeyebilir buda etkendir
herhangi bir mavi ekran aldınmı?

tamam düzeldi hepinize teşekkürler

aldığım yere gittim yazılımsal dediler içini açıp bakmadılar bile virüs girmiş felan bende fazla anlamam donanımdan ama sinirlendim açtım içini iyice kontrol ettim işlemci fanını söktüm bi ton kir çıktı ben onu siyah sanıyodum tozdan ölemiş gri metal bişey sonra tükürüğümle yapıştırdım termal macun pahalı geldi yaaaa:durdurun

sonrada iyice sıkıştırdım okey ve sorun halloldu şimdi
dvd yazarken
oyun indiriyorum
video convert edip
başka bi oyun yüklüyorum
bunların hepsi olurkende
fear 2 oynuyorum ooohhh

mis gibi oldu ALLAH zeval vermesin

hepinize ayrı ayrı teşekkürler

Geri