Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Size açıklayıcı bilgiler vereyim.. Msn imi hacklediler.. msn'de kesinlikle bi link tıklamadım,mail açmadım.. ip numaramdan yolaçıkarak bilgisayarıma girdiklerini düşünüyorum.. böylece msn şifremi de ele geçirdiklerini düşünüyorum.. mantıklı mı sizce ? eğer böyle bişey mümkünse Ne yapmam gerekiyor
tşkrler
abicim forumda ara ip değiştirme diye sonra ordakılerı yap. sanırım programsız ip değiştirme vardı. ben ordan yaptm cunku. bulamazsan pm at yardımcı olrm sana gonderırım ip değistirme ayarlarını
gecmi$ olsunda senin niye sinir sistemin bozuldu sana girmiyorlarki.ilk once modemi sok sonra antivirusle bi taraf kaspersky 2009 oneririm hadi gozlerinden operim.
interneti kapa sonra pcyi formatla interneti açmadan pcnin açık portlarını ve telneti kapa tamamdır iyi bir antivirüs ve antispyware kullan baktın yine giriyo firewalll kullan