bilgisayarımdaki tüm msn konuşmalarını kayıt altına almak istiyourm

ByAF

New member
Reaction score
0
merhabalar,

bilgisayarımda kim msn açmışsa yaptığı konuşmaları kayıt altına almak istiyorum..... ama kişi fark etmeden böyle bi yazılım var mı?

mesenger plus ı biliyorum başka bi program arıyorum... şimdiden teşekkürler...........

arkadaşım programa filan gerek yok msn nin seçenekler bölümünde geçmişi kaydet butounu var onu aktif yap sonra kayıt yerini belile bulunmasını isteiyrsan kalsörüde gizli yap yazan herkesin kaydı olsun kolay gele

bunun yanında msn de değilde bilgisayardada ne yaptıysa bilmek istiyosan 007 programını yükle bu bir keyloggerdır kullanmasını bilmiyosan yapma elinde kalırr:D araştır nasıl olduğunu filan iyideprogram ama kasper veya nod kullanıyosan proble yok sadece varlığını söylüyolar ama silmiyolar keyloggerı ama avast dibden siliyo onada dikkkatet kolay gele

tamamda ben kaydedildiğini kimse bilmesin istiyorum... bu söylediklerinizi zaten herkes biliyor..... ben ajan programı gibi birşey istiyorum... yani benim bilgisayarımda kim msn açarsa onun yaptığı msn konuşmlarının kaydını istiyorum... msn kendi kaydını her girdiğin msnde açman gerekiyor...

plus da aynı yeni bir kullanıcı msn açtı ona soruyor kaydedeyim mi diye?

arkadaşlar çok acil lütfennnn yardımcı olacak kimse yok mu

plustan baska yok heralde...kendi içindede var zaten plus olmasada ileti gecmişini kaydediyor ama:(

bunun en kolay yolu keylogger dir unutmayın ...

Geri