NoGranT
New member
- Reaction score
- 0
HackHell Windows İşletim Sistemine Konu Açmıştım Ve Bunu Önerdiler Ama sadece Link Olarak Açıklamasız.Açıklamaların ve Resimlerin Alayı Bana Aittir.
Bu Programla Bilgisayarınızı Kendinize Özel Yapabiliyorsunuz.Ben Açılıştaki Şu Mikrosoft Corparadition Yazısının Arkasındaki Siyah ve boş Alanı değerlendirmek istedim Aynen Şu Şekil
VERİLDİYSE Kusuruma bakmayın.
1-İndirdikten Sonra Kuruyoruz. Nex -> Next hesabı..
2-Programı Açalım. Karşımıza çıkana Continue Testing Diyelim Ve Porgramı tekrar Açalım.
a-) Customize Windows
b-) TuneUp Styler
c-) Yazamıcam Resme Bakın
d-) Add ve Load boot screen from a fle
e-) Benim Siyah beyaz yazan resmi koyduğum gibi resim seçin...Ve Aç Deyin.
f-) Renk Ve konum Ve Boyut Ayarları ..

g-) Kayıt Edin..
h-) Yüklemeyi Sakın Unutmayın..:
Ardından Bilgisayarınıza Başlatdan bİ Yeniden Başlat deyinde Yavrucağız kendine geliversin
Yalnız bu programın sadece bu özelliğini buldum ve paylaştım sizde Karıştırarak Bulabilersiniz
NOT : Kendi Pc De Denedim Oldu Ayrıca Sildim Eski Halıne Geri Getirdim Bi Sorunlada Karşılaşmadım.
Not: Herhangi Bir Sorun Karşısında Sorumluluk Bana Ait Değildir.
Önemli : Ayrıca TuneUp programını Online Cs oynayanlara tavsiye etmiyorum biraz önce karşılaştım.SXE açılmıyor TUKERNEL.EXE HATASINI VERİYOR SEBEBİ İSETuneUp programıda TUKERNEL.EXE yi kullanıyor.
Saygılarımla..İyi Forumlar.
Bu Programla Bilgisayarınızı Kendinize Özel Yapabiliyorsunuz.Ben Açılıştaki Şu Mikrosoft Corparadition Yazısının Arkasındaki Siyah ve boş Alanı değerlendirmek istedim Aynen Şu Şekil

VERİLDİYSE Kusuruma bakmayın.
Link takva-yolu adlı üyeden [ç]alıntıdır.:http://www.tune-up.com/products/tuneup-utilities/
1-İndirdikten Sonra Kuruyoruz. Nex -> Next hesabı..
2-Programı Açalım. Karşımıza çıkana Continue Testing Diyelim Ve Porgramı tekrar Açalım.
a-) Customize Windows

b-) TuneUp Styler

c-) Yazamıcam Resme Bakın

d-) Add ve Load boot screen from a fle

e-) Benim Siyah beyaz yazan resmi koyduğum gibi resim seçin...Ve Aç Deyin.

f-) Renk Ve konum Ve Boyut Ayarları ..

g-) Kayıt Edin..

h-) Yüklemeyi Sakın Unutmayın..:

Ardından Bilgisayarınıza Başlatdan bİ Yeniden Başlat deyinde Yavrucağız kendine geliversin
Yalnız bu programın sadece bu özelliğini buldum ve paylaştım sizde Karıştırarak Bulabilersiniz
NOT : Kendi Pc De Denedim Oldu Ayrıca Sildim Eski Halıne Geri Getirdim Bi Sorunlada Karşılaşmadım.
Not: Herhangi Bir Sorun Karşısında Sorumluluk Bana Ait Değildir.
Önemli : Ayrıca TuneUp programını Online Cs oynayanlara tavsiye etmiyorum biraz önce karşılaştım.SXE açılmıyor TUKERNEL.EXE HATASINI VERİYOR SEBEBİ İSETuneUp programıda TUKERNEL.EXE yi kullanıyor.
Saygılarımla..İyi Forumlar.

ÇARŞI