Bilgisayarına MP3 indirdi, 1.5 milyon $ para cezasına çarptırıldı

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
051120101433251845839.jpg

İnternetten indirdiği şarkılar kabusu oldu
Bilgisayarına MP3 indirdi, 1.5 milyon $ para cezasına çarptırıldı
İnternetten indirdiği şarkılar kabusu olduBilgisayarına 24 adet MP3 indirdiği belirlenen Jammie Thomas-Rasset, mahkemece 1.5 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.

ABD'de yaşayan ve bir dosya paylaşım programı aracılığıyla bilgisayarına 24 adet MP3 indirdiği belirlenen Jammie Thomas-Rasset, mahkemece 1.5 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.

Bir hafta öncesinde telif haklarını çiğnediği gerekçesiyle LimeWire'i paylaşıma kapattıran RIAA, bu kez de yasal olmayan yollardan bilgisayarına şarkı indiren bir kullanıcıyı 1.5 milyon dolar para cezasına mahkum ettirdi.

ABD'de bulunan Minnesota eyaletinde yaşamını sürdüren Jammie Thomas-Rasset'in, LimeWire ile benzer şekilde çalışan Kazaa isimli paylaşım programından 24 şarkıyı illegal olarak bilgisayarına indirildiği tespit edildi. Ardından mahkemece her bir şarkı için 62 bin 500 dolar tazminat ödemesine karar verilen Rasset ise karara itirazda bulunacağını dile getirdi.

İnternetten indirdiği şarkılar kabusu oldu - GAZETEVATAN.COM

ee naapcaz mal gibi her cd ye onların belirlediği parayı mı vermek zorundayız?
80 s hits Diye bi albüm sordum geçen gün müzik markette içinde 3 cd var sana 62 liraya bırakırım dedi
internetten 1.5 saatte indirdim.o zaman en azından 10 lira yapın cd başına korsan olayına girmeyelim kardeşim.İllaki deli paralar mı kazancaksınız?Bi cd nin size maliyeti ne kadar olabilir?saten sürümden kazanıyosunuz?Parayıo cukkalayan pz.... jipini hummer deyilde BmW aLIversin bi defa

ee naapcaz mal gibi her cd ye onların belirlediği parayı mı vermek zorundayız?
80 s hits Diye bi albüm sordum geçen gün müzik markette içinde 3 cd var sana 62 liraya bırakırım dedi
internetten 1.5 saatte indirdim.o zaman en azından 10 lira yapın cd başına korsan olayına girmeyelim kardeşim.İllaki deli paralar mı kazancaksınız?Bi cd nin size maliyeti ne kadar olabilir?saten sürümden kazanıyosunuz?Parayıo cukkalayan pz.... jipini hummer deyilde BmW aLIversin bi defa

aynen öyle cok büyük paralar kazanaklarına hakları olan parayı kazansınlar bir insanın akla hayaline sıgdıramayacgı parayı tek albümle alıp işi ticarete döküyolar piyasada bir kere tutundunmu gerisini koyver gitsin nasıl olsa beni seviyorlar anırsamda cd yi alırlar deyip bi cd ye 20 tl fiyat biçiyorlar su asagıdaki sarkının anlamlı bir kelimesini bulup yazalım varmı kendine güvenen nasıl olsa alınır diye sallamısta sallamıs

serdar ortac...

Kara vicdanlı yar senin olmazmıyım
Bana varmazmısın
Geceler derdim ortağım olmuş benim
Biraz almazmısın

Seni paylaştım ellerin hatırına
Bana kalmazmısın
Bu sabah evde koynuna yaslandım
Beni sallarmısın

Halimi sormazmısın
Derdime dermanmısın
Beni unuttuğun anlarda