bilgisayar kediliğinden res çekio

M@$K€DGH0$T

GH0$TL0R!D€R
Reaction score
0
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=xxfurk
bilgisayar kafasına göre res çekio bu yüzden bilg. ile ilgli bişi yapamıyorum..bi kere daha böle olmuştu format attırdım geçti...anti vürüsle bilg. taratırken kapanıo oyuna girmio...napabilirm???format dışında

şimdiden teşekkür ederim size...

arkadaşım kasanın içindeki işlemcinin fanını kontrol et yeteri kadar soğutmuyor olabilir aynı sorunlar bendede var işlemçiden kaynaklanıyor benim ki

Aynısı bendede oldu.Şimdi bunları kontrol et.

1.Pc'yi bağladığın prizin topraklı olmasına özen göster.

2.Kasayı aç muhtemelen çok büyük bir toz birikmesi vardır.Onu temizle.

3.İyi bir virüs prog. ile güvenli modda tarama yaptır.Kuşkulu bulunan her dosyayı sil.

4.Eğer bunlar etkili olmadıysa ve sorun hala devam ediyorsa format at.

Kolay gelsin...

son çıkan win32.onlinegames gibi virüsler hem monitöre hemde kasaya reset atabiliyo,muhtemel virüs girmiş olailir,derin analiz yapmalısın,nod32 ve spyware doctor kullan

bendede var hala aynı sorun. ben uğraşmaktan bıktım artık ve oluruna bıraktım sende öyle yap:)
virüs taraması,format, temizlik.herşeyi yaptım düzeltemedim. bilgisayarın ısısını 22 dereceye kadar indirdim ki 40 larda çalışır genelde. ama olmadı. en sonunda yeni bir ram aldım. bide baktım tatır takır çalışıyor. ramim arızalıymıuş meğer. sende bütün donanımlarını kontrol et yada ettir.

son çıkan win32.onlinegames gibi virüsler hem monitöre hemde kasaya reset atabiliyo,muhtemel virüs girmiş olailir,derin analiz yapmalısın,nod32 ve spyware doctor kullan

spyware doctor kullanıyorum taraması sırasında kapanıo taramada expoleri çıkartıo

Aynısı bendede oldu.Şimdi bunları kontrol et.

1.Pc'yi bağladığın prizin topraklı olmasına özen göster.

2.Kasayı aç muhtemelen çok büyük bir toz birikmesi vardır.Onu temizle.

3.İyi bir virüs prog. ile güvenli modda tarama yaptır.Kuşkulu bulunan her dosyayı sil.

4.Eğer bunlar etkili olmadıysa ve sorun hala devam ediyorsa format at.

Kolay gelsin...

eset nod 32 var ama sn ne önerirsin..

bide bnm msn ile bi problemim var msn 1haftadır giremiom..nası çözebilirm bu sorunu
hata kodu:80042088 googleden arattım ama çözümerli bişiye yaramadı bana yardım ederseniz sevinirim...

Eversti kurup sıcaklıkları kontrol etmeni tavsiye ederim. İçindaki tozdan kurtul. Virüstende olabilir!!

eset nod 32 var ama sn ne önerirsin..

bide bnm msn ile bi problemim var msn 1haftadır giremiom..nası çözebilirm bu sorunu
hata kodu:80042088 googleden arattım ama çözümerli bişiye yaramadı bana yardım ederseniz sevinirim...[/QUOTE]

Arkadaşım bana soracak olursan sana kaspersky int. sec. 7.0.0.125'i öneririm.Hemen hemen bütün virüs programlarını kullandım.Hiç birisi bunun kadar etkili ve güvenli değildi.

Diğer sorununa gelince son iki üç gündür sanırım msn'de sorun var.Herkeste değil ama çoğu kişi bu aralar sorun yaşıyor.Muhtemelen iki güne kadar düzelir.

Geri