bilgisayar kendini resetliyor

zanzara44

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ne zaman virüs taraması yapsam biligisayar kendi restliyor nasıl hallederim

Restarta Antivirüs 'ün sebep olduğunu nasıl anladın ? Restartı atarken Bildiriyormu ?
Antivürüsünün güncellemesini yaptır ilk olarak. işe yaramazsa, Kullandığın antivirüs programı haricinde başka bir programla taratmayı dene.

şurdan anladım virüs progmını taratmadığımda birşey olmuyo ama tarattığmda biligisayarımı reset atıyo kendini

bence bi format at alet rahatlasın sonra sürücülerini,yükleyecek olduklarını falan yükle acronis true image ile bi yedek al istediğin zaman geri alırsın en güzel yöntem bu yada sistem geri yüklemeyi kullan belki kurtulabilirsin

bilgisayra nyeni format attım zaten bir daha tarsam bizimkiler beni öldürür

bu arada bunun programı falaln yok mu

Kardes Sen Onlara Bakma Bilgisayar Kullanılamayacak Hale Gelmedikten Sonra Frmat Atılmaz Sen En Iyisi Antıvurus Programını Kadır Yeni Bir Antı Vuru Kur Ama Eğer Devam Ederse Bi Sistem Geriyükleme Yapılmaz

Aman Geri Yükleme Yap

kardeş virüs programın adı nod 32

Birincisi anti-virüs programı olarak ne kullanıyorsun yani programını değiştir. 2. kullandığın anti-virüs programı sistem kaynaklarını fazla tüketiyorsa işlemcin ısınıyor olabilr. Veya starama esnasında sistemin kaynaklarının aşırı kullnılması nedeniyle enerji tüketimi fazla olacağından power supply yetmiyodur ya da arızalı olabilir. Velhasılı güzel kardeşim bir sürü nedeni olabilr..

ihtimal BİOS da işlemci şu dereceye gelince otomatik restart diye bir seçenek olması lazım o değeri yükseltebilirsin, ancak keşke restart atsaydı da diyebilirsin sora ona göre

Geri