Bilim Teknik Dergisi Eylül 2008

Kesinlikle takip edilmesi gereken bir dergi. Tübitak'ın çıkarmış olduğu dünyaya açılan bilimsel bir pencere.

indirdim ama harflerin yerine sadece noktalar var bütün dergide. font hatası veriyor...

sağol çok değerli bir paylaşım :D

indirdim ama harflerin yerine sadece noktalar var bütün dergide. font hatası veriyor...

Maalesef aynı hatayı bende de veriyor. Bir gün aralıkla iki sefer indirdim aynı hatayı verdi. Neden acaba? Lütfen ilgilenir misiniz?

ben kontrol ettim bir sorun yok arkadaşlar. Sorunun nedenini araştırıp çözmeye çalışacağım.

Aşağıdaki hata mesajını veriyor...

Katıştırılmış yazı tipi 'PSXAYR+Clearface-Gothic' çıkarılamıyor. Bazı karakterler doğru şekilde görüntülenmeyebilir veya yazdırılmayabilir...

Kitabı açarken kullandığın programın adını ve versiyonunu yazar mısın. Belki güncelleme yapmamız gerekiyordur...

Aşağıdaki hata mesajını veriyor...

Katıştırılmış yazı tipi 'PSXAYR+Clearface-Gothic' çıkarılamıyor. Bazı karakterler doğru şekilde görüntülenmeyebilir veya yazdırılmayabilir...

Kitabı açarken kullandığın programın adını ve versiyonunu yazar mısın. Belki güncelleme yapmamız gerekiyordur...

Adobe reader 8 kullanıyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Adobe reader 8 kullanıyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Tamam sorunu çözdüm: Benim ve benim gibi aynı sorunu yaşayanların kullandığı programlar Adobe Acrobat Reader 8.0'ın alt versiyonları... Benim kullandığım Adobe Acrobat Reader 7.0... Bu yüzden üst versiyonda açılmış PDF dosyalarında sorun yaşıyoruz.

Bu değerli çalışma için teşekkürler.

güzel paylaşımın için teşekkürler emeğine sağlık:clap:victory

Paylaşım İçin Teşekkürler..

Geri