murat23351
New member
- Reaction score
- 0
slm arkadaşlar okuldaki pc nin sabah 8 de açılması için bios ayarlarına girmek istedim şifre isteyince bende bios pili çıkardım 5 dk sonra taktım şifre sıfırlanmış saat 8 ayarlayıp kayıt edip çıktım. bu işlemden sonra sadece ve sadece kasanın orası burası ile oynamadan sadece bios pili çıkarıp taktıktan sonra kasanın ön usb ve ses çıkışları çalışmaz oldu. arkadaki ses ve usbler çalışıyor. tekrar kasayı açtım usb kablosunu çıkarıp taktım bir şey değişmedi ön usb ler ve ses çalışmadı. usb den çalışan spekar var onu taktım spekarın ışığı yandı yanı elektriği var. format attım xp yükledim yine olmadı bu sefer arkaki usb ler de çalışmaz oldu. ses halen çalışıyor. bios ayarlarından bir yerleri açmak mı lazım deyip aynı kasadan okulda var ön usb ve sesi çalışan kasanın bios una girip tüm değerleri bozulan pc ye yazdım kayıt ettim yine olmadı. tüm driverleri sitesinden indirip kurdum güncel driverlarını yine olmadı. sorun nerde varr bir fikri olan var mı ?? pazartesi günü linux veya pardus yükleyecem ozaman ne olduğu belli olur ??
not : mouse usbli o çalışıyor :blink::blink::blink:
not : mouse usbli o çalışıyor :blink::blink::blink: