kuzay
Pesimist
- Reaction score
- 0
forumda son bir kaç günde olan şeyler gerçeketen mide bulandırıcı ve sinir bozcu o yüzden size bir önerim bu öneri sayesinde kimse elindeki yetkiyi özellikle bazı modlar kafasına göre kullanmaz diye düşünüyorum... çünkü bazıları kendi konularına ve arkadaşlarının konularına eski de olsa örnek 2007 konusu yazıldığı zaman gözmezden geliniyor benim konuam birileri yazınca çok çirkin iftiraralarla senin konun eski güncel diyip benim konuma bütün mesaj yazanların mesajlarını siliyorlar en son bugun oldu yine aynı sorun devam ediyor bir çözüme ulaşmadı yani.. bunu bir kurala bağlıyalım da modlar da elindeki yetkileri adam gibi kullansınlar herkese eşit davransınlar hemşericilik yapmasınlar en hafifi tabiriyle 
hangi konular eski sayılıyor bunların süresi nedir? bunu açıkca yazsınlar belli bir süre koysunlar ona göre bunu bir kurala bağlasınlar herkes uysun uymayanlara ceza verilsin en doğrus budur yoksa sadce benimkonuma yazılan mesajları silmekle bu iş olmaz ...hem ben mi diyorum yazın diye adamlara orda daha bugun dedim nerdenbuldunzu da yazıyorsunzu diye çıksınlar söylesinler siz de sorun hepimiz ögrenelim...
hangi konular eski sayılıyor bunların süresi nedir? bunu açıkca yazsınlar belli bir süre koysunlar ona göre bunu bir kurala bağlasınlar herkes uysun uymayanlara ceza verilsin en doğrus budur yoksa sadce benimkonuma yazılan mesajları silmekle bu iş olmaz ...hem ben mi diyorum yazın diye adamlara orda daha bugun dedim nerdenbuldunzu da yazıyorsunzu diye çıksınlar söylesinler siz de sorun hepimiz ögrenelim...