Bir önerim var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
forumda son bir kaç günde olan şeyler gerçeketen mide bulandırıcı ve sinir bozcu o yüzden size bir önerim bu öneri sayesinde kimse elindeki yetkiyi özellikle bazı modlar kafasına göre kullanmaz diye düşünüyorum... çünkü bazıları kendi konularına ve arkadaşlarının konularına eski de olsa örnek 2007 konusu yazıldığı zaman gözmezden geliniyor benim konuam birileri yazınca çok çirkin iftiraralarla senin konun eski güncel diyip benim konuma bütün mesaj yazanların mesajlarını siliyorlar en son bugun oldu yine aynı sorun devam ediyor bir çözüme ulaşmadı yani.. bunu bir kurala bağlıyalım da modlar da elindeki yetkileri adam gibi kullansınlar herkese eşit davransınlar hemşericilik yapmasınlar en hafifi tabiriyle ;)

hangi konular eski sayılıyor bunların süresi nedir? bunu açıkca yazsınlar belli bir süre koysunlar ona göre bunu bir kurala bağlasınlar herkes uysun uymayanlara ceza verilsin en doğrus budur yoksa sadce benimkonuma yazılan mesajları silmekle bu iş olmaz ...hem ben mi diyorum yazın diye adamlara orda daha bugun dedim nerdenbuldunzu da yazıyorsunzu diye çıksınlar söylesinler siz de sorun hepimiz ögrenelim...

+ Destekliyorum kardesim

http://www.hackhell.com/18-geyikler/216494-18-geyikler-bolumu-sikayet-ihbar-hatti-8.html

http://www.hackhell.com/18-geyikler/477490-yatakta-hangi-canavarsiniz-8.html

DahaDa Eski Mesajlarda var .
Konu > Alt 09-12-2008, 09:04 PM ( 12.09.2008 )
Mesajdan beri 1. ve 2. sayfalarda Güncelliğini koruduğu için mesajlar silinmemiş .
Yani Süregelen bir Devamlılık arz ediyor .
Konu 2007'den beri ilk sayfalarda yer alıyor .
Sondaki sayfadan Mesaj atılarak Ön sayfaya çıkartılmamış .
Konunun Açılış Tarihi > Alt 09-09-2008, 03:04 AM ( 09.09.2008 )

Maryonun Gerçek Yüzü Konusu
Açılış Tarihi > Alt 07-09-2007, 01:42 AM

Güncellenen Tarihler Arasında
Alt 06-27-2008, 07:18 PM
Alt 06-21-2008, 04:14 PM
Alt 07-01-2008, 02:49 PM
Alt 07-09-2008, 04:40 PM
Alt 07-27-2008, 03:06 PM

Vs diye sürekli gelen bir Güncelleme var .
Bu konu genelde +18 Geyikler Bölümünün 1. ve 2. sayfalarında gezinen konulardan birkaçından sadece biri .
Buda son sayfalara düşüp güncellenmemiştir . Yada 30-40 vs gibi sayfalara gidip güncellenmemiştir .
:goz:

Şimdi ben sana Açık Açık soruyorum Kuzay
Ne yapmaya Çalışıyorsun ?
Bir sorunun varsa pm atabilirsin .
Şikayet başlığınada yazdın bu konu güncellemesi vs konusunu yine Kendi isteğinle kapattın .
Bana pm ile sorunlarını yazmanı istiyorum .
Şikayet başlığına lütfen yazma .

Tam burda yazmıştım .

ezpyq9.jpg

Senin dediğin gibi bir kayırma olsa Önce Kendi Eski konularıma atılan postları silmem .
Tabi sen Görmediğin için bilmiyorsun silinen mesajları .

Kuzay Derdin ne birkez daha soruyorum . Sürekli bir bahene bularak neden bana ve Madness'a saldırıyorsun ?
Çık deki derdim şudur .

Bizde tartışalım .
Pm'den bana at derdini söyle .

tartışmak istemiyorum sizinle ben bi öneri sundum gayette mantıklı bence kurallar konur o zaman sizde o kuralla göre iş yaparsınız kimsenin aklında bişey kalmaz diyorum siz neden bu öneriden rahatsız oldunuz onu anlamadım sizce kötü bir öneri mi ?

tartışmak istemiyorum sizinle ben bi öneri sundum gayette mantıklı bence kurallar konur o zaman sizde o kuralla göre iş yaparsınız kimsenin aklında bişey kalmaz diyorum siz neden bu öneriden rahatsız oldunuz onu anlamadım sizce kötü bir öneri mi ?

Ben rahatsız değilim ama sen rahatsızsın kurallardan .

Kuralları yazıya Dökeriz . Herkes bilir .

Bence Gayet Güzel bi öneri Olmus + destekliyorum

Yukarida "513,165 " konumuz var diyorsunuz ama is yorum yazmaya gelince yasak =)

Madem yorum yazamiyoruz bu eski konular kapansin o zaman.....

tamam o kadar işte onu yapın o zaman daha net konuşurum burda sen anlamak istemiyorsun ama derdin ne diye soruyorsun ama bence çok zekisin ve anlıyosun adam resmen bana bu kişilere bu mesajları ben yazdırıyorum demeye getiriyor siz de burda saf masum insan rolu yapıyorsunuz ya ona sinir oluyorum :)

buyrun mesaj yazanlara uyarı gönderiyormuşsuznuz kimse onlar isimlerini yazın burda soralım sizn kadar bende çok merak ediyorum nerden buluyorlarda yazıyorlar acayip merak içindeyim ..

saf masum insan rolu yapıyorsunuz ya ona sinir oluyorum :)

buyrun mesaj yazanlara uyarı gönderiyormuşsuznuz kimse onlar isimlerini yazın burda soralım sizn kadar bende çok merak ediyorum nerden buluyorlarda yazıyorlar acayip merak içindeyim ..

Bizim bir numara yaptığımız yok .
Ama sende diyorsun ya neden millete mesaj atıyorsun diye .
Bende sana soruyorum neden o Millet Sadece SENİN konularını güncelliyor ?
Sende buna cevap yaz .
Onuda geçtim neden SENİN 2006-2007-2008 vs konularını güncelliyor ?
Neden bir Smod'un değil ?
Neden herhangi bir Mod'un değil ?

Burda asıl SAF ve Masum adam rolü oynayan sensin .
HH'de kurallar bellidir .
Tüm Smodlar başta herkes uymakla yükümlüdür .
Sen bunu iyi biliyorsun .
Burda Üyeler'de Mod'larda Smodlar'da banlandı .
Kurallara uymayan herkes banlanır .

ayıp bir kere ben foruma 2007 de üye olmuşum sen 2006 daki konuların güncelleniyor diye yazmışsın art niyet akıyor her tarafınızdan .. ayrıca ben senden çok merak ediyorum ve burda herkesin önünde açık açık nedenyazıyorlar dıye sormadın mı kim bunlar diye sormadım mı ? ayrıca benım bır çok konuma bır çok kişinin yazması çok normal yapılan butun oylamalarda nerdeyse yarısınında ben bırıncı oluyorsan demek ki çok seviyorlar benı :) ayrıca 5000 konum var gayet normal benım konularıma çok yazılması bı bak lütfen sen araştırmacı bir gazeteciye benziyorsun geyik mizah ve tum alt başlıklarda kaç tane konum var benim sana zahmet :)
bide görüntülenmeye bak en fazla görüntülenen konuların kaçı bana ait ;)

eski konular konusu goreceli bir konu bence dunku konularda eski olarak adlandirilabilir yoruma acik hale gelir ve nesnellikten uzaklasiliyoru kurallar herkese esit olmali bizde kullanicilar olarak neler uymamiz gerektigini bilelim..
bunca zaman buradaolup forumda yer alan kisiler olarak modlarin ellerindeki yetkiyi nesnel olarak kullanmasi gerektigini dusunuyorum.. daha yeni bir mod'la bu konu uzerinde tartistik daha nesnel olunmali..
mesela bana her konuya cavap yazmanin flood oldugunu ve banlanabilecegimi soyleyebilecek kadar cesurlar... burasi forum ve herkes istedigine yazar..
bence en guzel uygulama bir anket yapilsin ve eski konular bir nesnellilge baglanip kapatilsin boylece kimsede yazamaz sorunda cozulmus olur...

ayrıca ben senden çok merak ediyorum ve burda herkesin önünde açık açık nedenyazıyorlar dıye sormadın mı kim bunlar diye sormadım mı ? ayrıca benım bır çok onuma bır çok kişininyazması çok normal yapılan butun oylamalarda nerdeyse yarısınında ben bırıncı oluyorsan demek ki çok seviyorlar benı :) ayrıca 5000 konum var gayet normal benım konularıma çok yazılması bı bak lütfen sen araştırmacı bir gazeteciye benziyorsun geyik mizah ve tum alt başlıklarda kaç tane konum var sana zahmet :)
bide görüntülenmeye bak en fazla görüntülenen konuların kaçı bana ait ;)

:durdurun

O senin bileceğin iş .
İstersen hergün Bin konu aç istersen hiç açma bu kimseyi ilgilendirmez .
Ben senin ne zaman üye olduğuna bakmadım .
Sorumlu olduğum bölümlerde Araştırmacı Gazeteci değilim Ama Her postu atılan her Mesajı takip ederim .
Zaten buda benim Görevim .

Eski konularını Güncelleme konusunda Görüşlerim değişmeyecek .
İstersen forumun en sevileni ol istersen en çok konusuna Mesaj yazılan üyesi ol .
Benim görüşlerim üst mesajda attığım Postta belli .

Buda son mesajım
Kurallar en kısa sürede Gerekli bölümlerde Güncellenecek .
Bunuda yazayım .

09-10-2007, 02:00 PM Konu sahibi: | PoSeiDoN | (konu Linkini diLeyene verebiLirim...)

aduLt fiLmLer böLümünde son sayfada buLunan bi konu... Şimdi Deniz bunu görse kendi yada birine günceLLettirse ben o msjı siLerim sonra msj sahibine ve denize de pm atarım konu su tarihte acılmıs... böLümde ama eski konu oLduqu için ön pLana cıqmasına gerek yok die... ee Deniz de bunu anLayışLa karsıLayacak... Neden siLdin işte konu öne cıqmıstı demiyecek diye düşünürüm... haa tersini söLerse de acıklarım böLe böLe...

geLeLim kendimize;
Ben bu forumda yetkiLiyim... iyi anLastıqım birine msnden yazsam su konumu günceLLer misin die günceLLer... haa şimdi oLayı suraya getircem; konu acılısı 1 yıl önceyse bu benim hatamdır... ama konu yeniyse forum için gerekLi bi konu ve günceLLenmesi gerekiyorsa yada beqeniLen bi konuysa benim qimseye msnden yada pm den sunu günceLLer misin dememe gerek yok... zaten en azından "emeğe sayqı" msjını atıyorLar... umarım demek istediqim msjı aLmıssınızdır...

yöneticiLer kendini hiçbir zaman ayırmıyor... romantizm böLümünde, geyiq mizah geneL böLümümde bi çok konum çöpte... neden? veriLmiş...

resimLi programLar anLatımında Arpej msnden yazıo dai resim gitmiş kapatıorum konuyu die...

ben bu forumda yetkilimiyim? ewet... o zaman karsımdaki yetkiLi arkadasıma sayqı duyucam... böLüm ve forum kuraLLarı ne ise o uyquLanıcak...

haa ben geyiq mizahta madnesin acıqını mı gördüm? biri onun 2 yıllık konusunu mu günceLLemiş? ya dai derim baq konu tarihi bu ama konu günceLLenmiş... aLıcaqım cvpı biLiyorum... Gözümden kaçmıs Arda... ama gözünden kacmasının sebebini de biliyorum; forumda geyiq mizah geneL katagori, aduLt ve programLar böLümünde bazı seyLer gözden kacar... cünkü formun en harreketLi böLümLeri... bu yüzden bu böLümdeki modLara karsı biraz ılımLı oLmayı tavsiye ediyorum... varsa bi hata msnden yada pm den biLdirin zaten gereken yapıLır... ve qimse gözardı ediLmes... (SoLariz biLe :p)

benim yazcakLarım bu kadar... varsa aksini iddaa eden burdayım ;)

Bu önerin benim ve bu tarz bölümler için çok saçma bi uygulama olur.

Üye 1 yıl önceki konumdaki eklentiyide bulup mesaj yazabilir 1 hafta öncekinide.

Kimin ne zaman hangi konuya niye mesaj yazacağı o kişiyi ilgilendirir bence hangi bölüm olursa olsun müdehale edilmemeli.

Demekki işe yarar bi paylaşım yapılıyor ve üyeler yararlanıyor ki post atılıyor. Aksine konuda bilgi eksikliği veya çalışmayan prog. , kırık link vs.. varsa o konuda mesaj ile şikayetini bildirir ve ondan sonraki konudan yararlanan insanlarda tedbirli olur.

yaklaşık 2,5 yıldır bu forumdayım, bu sürenin yaklaşık 1 yılı mod olarak 1,5 yılıda smod olarak geçti we şimdiye kadar hiçbi bölümde böyle bir uygulama görmedim we değişik üyelerden aynı bölüm hakkında bu kadar şikayet almadım ..

bu konu yönetimde de gündeme geldi, msnden de konuştum ama hala ciddiye alınmıyosam burdan da söylemek zorundayım .. siz modlar nasıl üyelerin kurallarınıza uymasını we sizlere saygı göstermesini bekliyosanız sizde biz smod we adminlerin kurallarına uyup saygı göstereceksiniz ..

burası forum sitesi yani paylaşım sitesi, paylaşımın yenisi eskisi olmaz eğer olsaydı eski olan tüm konuları kapatıp geridönüşüme yollardık, werilen konuları tekrar açamama gibi bi durumumuz warsa diğer konulara post atma imkanı doğar bize ..

bunun 1 sene öncesi 4 sene öncesi farketmez, madem yeni açılan konulara haksızlık olduğunu düşünecek kadar incesiniz, daha önce werilmiş emeklerin post atılarak onurlandırılmasına da müsade edeceksiniz ..

yönetici olmak üyeleri küstürmek değildir ..

post atmakla post kasmak kawramlarını karıştırmayalım lütfen ..

umarım ne demek istediğim şimdi anlaşılmıştır we bölümünüzü daha mantıklı şekilde idare edersiniz artık ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri