bir şarkı arıyorum arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ?

yunus.28

New member
Reaction score
0
Bir şarkı var arkadaşlar sözsüz ve tarif edebilmek için hiçbir şansım yok ama bir şarkı buldum onu andırıyor. Aslında popüler bi şarkı ama ismini bilmiyorum ve bulamıyorum çıldırıcam. Size bir link veriyorum bu şarkıyı bir dinleyin eğer siz biliyorsanız zaten hemen anlarsınız hangi şarkı olduğunu dediğim şarkı da aynı bu müzikteki enstürmanla çalınıyor. Sadece notaları farklı. Bilen olursa upload edip linkini bana verirse çok minnettar kalırım iyi geceler :)

işte link (sadece ve sadece 1.55 mb)

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

alternatif

YourFileHost.com - Free hosting for ALL your files -S

şimdiden çok teşekkür ediyorum

hiç mi bakan yok bu ilk oldu hachellde ilk defa bir soruma cvp yok :)

Joni gitar oLabıLır mı ?? veya o tarz'a yakın.. AsLında sen beşiktaş düşmanı takıLıyorsun şimdi bızım yardımımıza ıstemezsın ama neyse.. :)

yo ben beşiktaş düşmanı değilim o anım öle denk gelmiştir :) bilmiyorum ki joni gitar nedir ne değildir. ama benim aradığım sözsüz bir müzik

sağol kuzay ama bu değil :) nasiıl tarif etsem onu da bilmiyorum ki. ama verdiğim linkteki şarkıya çookk benziyo gerçekten

şu şarkıyı da bi bulamadım ya deliricem

hehe :D hepiniz korkar kaçarsınız :D sözsüz şarkı olduğu için çok zor mırıldanmak ama verdiğim linkteki şarkıya sarah connor efekti eklenmiş gibi bişe :) şarkıyı bilen biri çıksa zaten verdiğim linkteki şarkıyı dinleyince hemen aklına gelir. İnna yı düşünün şarkıları hep aynı gibi bu da onun gibi birşey

ya ben de sözü olmayan muzık parcaları arıyorum ama hıt sarkılardan olusmus olsun ıstıyorum link werebılırsenız sewınırım..........

diledim bende seninle aynı durumdayım dilimin ucunda ama çıkaramıyorum tam:)))
heheh:))

evet işte o kafamı bozuyo şarkıyı biliyorum ama bulamıyorum :) diyorum ya popüler birşey aslında

hay allah razı olsun evet bu şarkı :D ama bunun iki versiyonu var öbürü de dj kantik mi acaba

Geri