Bir Atari Efsanesi : GoaL 3

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Acayip ses efektleri vardı.
Sahaları bir acayipti.Rüzgardan topumuz uçabilir,yıldırımdan oyuncumuz çarpılabilirdi.O kadar duyguluydu ki oyuncular gol attığımızda ağzı açılabildiği kadar güler,yediğimizde ise ağlardı.Faul mü o da ne.Bu goal 3 dü.
Kendine has bir oyun.Fifa,pes ? Duyamıyorum efendim o da nedir?

Ne oyundu goal 3...

37472728ph9.jpg

75418158yf1.jpg

28044454an1.jpg

60810569jl5.jpg

goal3tp2.png

75495458it1.jpg

Goal 3 insanın kendine yakışanı giymesidir!

"Goal 3 balık vuruşudur."
"Goal 3 bize Japoncayı öğreten oyundur."
"Goal 3 yedek kol alma sebebimizdir."
"Goal 3 gol attığımızda rakibin ağlamasına sevindiğimiz oyundur."
"Goal 3 atarimizin adaptörünü yakabilendir."
"Goal 3 Pes'ten ya da Fifa'dan daha fazla zevk verendir."
"Goal 3 bize rekabeti yaşatandır."
"Goal 3 Atarinizi sevmenize neden olandır."
"Goal 3 yedi yaşındaki küçük bir çocuğun hayatında önemli bir yere sahiptir."
"Goal 3 şu anda bile adı geçtiğinde, incelemesi yazıldığında, emülatörlerle oynandığında gözleri dolduran, duygulandırandır. O günler gözünüzün önüne geldiğinde "Vay be, 10 yıl mı geçmiş şimdi?" dedirtendir. Ve evet; Goal 3 insanın "çocuk" olmayı özlediğini hissettiği oyundur, sanat eseridir..."

Ola ki oynamak isterseniz http://rs91.rapidshare.com/files/54051806/Goal_3.rar indirebilirsiniz.

;)

Oha Ben hep bu oyunu aramışımdır Çok çok saol

Sırf sen beceremedın dıye Lınkı değiştirdim mert.. Bide şimdi bak bakayım.. :)

Abi Ben de Aradım Rapidshare den error verio ve peremium istio neyse çok saoL Genede Emeğine Sağlık benim için değiştirdiğin için de Çok saoL

Abi Ben de Aradım Rapidshare den error verio ve peremium istio neyse çok saoL Genede Emeğine Sağlık benim için değiştirdiğin için de Çok saoL

Link çaLışır durumda gece tekrardan dene indirebiLirsin kardeşım.. Ayrıca rica ederim önemLi değiL.. Bende zamanında tsubasayı buLmak ıcın az mı çırpınmıştım hey gidi günLer heyyy.. :)

Geri