bir ayda 15 kilo almak icin yapilmasi gereken seyler...

Gєηco

Altın Üye
Reaction score
0
sabah erken kalkıp tamis te antep katmeri yenilir. ardına saat 7 olmadan beyran içilir. saat 8 de eve dinlenmeye giderken gulluoglu ndan 200gr şöbiyet yenilir. saat 9 gibi uyunur. 12 de kalkılıp cigerci mustafa ya gidilir. önce bir dürüm ciger kavurma yendikten sonra üstüne tek ekmek çift şiş ciğer, bir şiş de kuyruk yağı çekilir. ardına kocak baklava dan 200gr baklava yendikten sonra öğlen 3 gibi patlican kebabi yenir. burada dikkat edilirse midenin rahatlaması için tatlı yenmez, onun yerine sodalı ayran içilir. akşam 6 gibi culcuoglu nda fix menü söylenir. içerisinde 1,5 porsiyon yemek ezme ve normal salata mercimek çorbası, yağda kızarmış yumurtalı çöp şiş tavuk ardına üstü fıstık kaplama künefe ve meyve, son olarak da limitsiz mırra bulunur. çulcuoğlu ndan çıkıp eve gelinir. daha önceden hazırlanmış su boregi, poğaça, yaş ve kuru pastalar çay eşliğinde tüketilir. gece yatmadan önce masa altında hazır bekletilen 3 kiloluk bulbul yuvasi tepsisi tırtıklanmaya başlanır. gece arada bir uykudan kalkılıp tepsi tırtıklanmaya devam edilir. bu arada vücut bunları sindirsin diye devamlı soda takviyesi yapılır.
sabah erken kalkılır. helva yapılıp dün bunları yemiş kişinin mevlidinde bu helva dağıtılır.
bu arada bütün bunları hakikaten 1 gün içerisinde yiyebilecek insanoğlu var mı diye soranlara, bunun üzerine 10 lahmacun yiyenini de gördüm derim, üzerine de yemin ederim.

Tabi ilk Başta Antep'e gelmezin lazım : )

:D:D bu ne kardes yaaa mıllet zayıflamaya calısıyo sen kılo aldırmaya ugrasıyosun. saka makada valla canım cektı haa. gondersene adresıme yazdıklarından :D:D

Valla bunları yemek için para lazım o da bizde olmadığına göre böle zayıf kalmaya devam edicez demektir :D

senin ne kadar pis bi miden olduğunu biliyordum dil yemenden belliydi bööö :D

antepli olmak gerekırmıs dıo bıde lavuga bak :D

olm bende 2 tane 15 er kıloluk 2 loptan olusan gobek war sen nedıon :)

iSpiYonCu' Alıntı:
antepli olmak gerekırmıs dıo bıde lavuga bak :D

olm bende 2 tane 15 er kıloluk 2 loptan olusan gobek war sen nedıon :)

ayyy ne banelsiniz pis göbekliler

kilo almak için öyle kasmaya da gerek yok aslında :) Allah kısmetimize ne vermişse onu yiyecez kardeşim :)

bunun yanında karı pardon bayanda yollayın arkadasa fazla enerjıyı atması gerek :D

dreamr' Alıntı:
kendini anlatmış ondaki göbeği bir görseniz çatlarsınız gülmekten:=):):):)

hiç kendini söylemion i...e kılıklı : )

2 hafta önce antepdeydim ciğerci mustafaya da gittim ,patlıcan kebabı da yedim, baklava, ciğer kavurma , kadayıf , ciğer kavurma , lahmacun , çiğ köfte denemelerinde bulundum.. hakkaten deli güzel yapıyolar yedikçe yiyeceğiniz geliyo... :D ama o sıcakta bunları klimalı bi yerde tüketmzseniz dakkasına namaza yetiştirilisiniz :D

theozy' Alıntı:
2 hafta önce antepdeydim ciğerci mustafaya da gittim ,patlıcan kebabı da yedim, baklava, ciğer kavurma , kadayıf , ciğer kavurma , lahmacun , çiğ köfte denemelerinde bulundum.. hakkaten deli güzel yapıyolar yedikçe yiyeceğiniz geliyo... :D ama o sıcakta bunları klimalı bi yerde tüketmzseniz dakkasına namaza yetiştirilisiniz :D

antepe geliosun yanımıza uğramıosun iyi valla... : )

yaw barbazula ile gittim memleketlin ...bilmiyıdım ki senin antepli olduğunu :)

Adana Kebabi Yenmeden Karinmi DoyarmiŞ İlk Defa Sİzde Duydum Onuda Ha!

tam bana göre bi diet
maximus çok istiyodun kilo almamı demek ki genconun misafiri olcaz 1 ay :)

bunları yaparsan cesedin bayaa şişman olur o kesin ;]

Geri