Bir Daha Bakın!..

LLEHKCAH

Anarchist
Reaction score
0
25s9b47.jpg

2959so1.jpg

rqw514.jpg

Arkadaşlar eğer bi köpek beslemek istiyorsanız lütfen para verip almayın dışarıda yardımınıza muhtaç bir sürü köpek var. Buyrun size güzel şirin bi örnek. Arefe günü bi duvarın dibinde soğuktan ve açlıktan ağlarken buldum. Ayağa bile kalkamıyordu. Süt verdim bir süre ısıtıp uyuttum ve yıkadım bu kurama aşamasındaki hali... Birazdan oyun ornarken çektiğim videolarını yüklemeye çalışıcam...

inanmayacaksınız apartmanda oturduğum için kıyamadım 2 gün bende durdu 2 gün boyunca ilk nereye tuvaletini yaptıysa onun dışında hiç bi yeri pislemedi 2 günde 10 tane tüy ya dökmüştür ya dökmemiştir... tek zorluğu tıpkı bebek gibi 2 saatte bir uyanıp ağlamasıydı.... 2 saatte bir kalkıp süt verdim 10 dkka oynadım uyuttum... sonra memlekete götürdüm teyzemlerin evi daha müsait olduğu için onlar sahiplendi sürekli bilgi alıorum tuvaletini tuvalate yapmayı öğretmişler kapı kapalı olunca ağlıyormuş :) acaip oyunlar oynuo biri bu köpek eğitimli dese inanıcam... acaip bir hafızası var...

senin yerinde olmayı gerçekten isterdim
evcil hayvanlar psikolog gibidirler sinir stress bırakmazlar
iyi olur amaaaaa
evde 4 kişiyiz ben hariç diğer eşim ve çocuklarım da hayvan sevgisi olmasına ramen
büyük derecede bir korkuda var
taaki eve bir tane muhabbet kuşu aldım zavallıyı kafesten dışarı bırakamıyoruz .
birkere zorla bıraktım evde kimse kalmadı
YANİ ARKADAŞIM BEN O YÖNDEN ÇOOOOOOOK ŞANSSIZIM

OOOOOOFFF OF

helal olsun
bencede sokaktaki köpekleri alsak daha iyi

şunu insanlara anlatmalıyız. dışarıdaki köpeğin bilgisi becerisi ve hafızasıyla dükkanda satılanın hiçbir farkı yok. bi bakım bi eğitim alsana dükkanda satılan bir köpek. bu arada yıkarken görmeliydiniz suyun altından dışarı 1 adım dahi atmadı...

senin yerinde olmayı gerçekten isterdim
evcil hayvanlar psikolog gibidirler sinir stress bırakmazlar
iyi olur amaaaaa
evde 4 kişiyiz ben hariç diğer eşim ve çocuklarım da hayvan sevgisi olmasına ramen
büyük derecede bir korkuda var
taaki eve bir tane muhabbet kuşu aldım zavallıyı kafesten dışarı bırakamıyoruz .
birkere zorla bıraktım evde kimse kalmadı
YANİ ARKADAŞIM BEN O YÖNDEN ÇOOOOOOOK ŞANSSIZIM

OOOOOOFFF OF

merak etme bende çok şanssızım benimde annem çok titiz 2 gün hiç uyumadım elimde bezle dolandım bi yere bişi yapıcak die :( ve sonunda daha mantıklı bi yuvaya gitti içim rahat şuan... ama gerçekten köpek bakımı zor bakıpta rezil etmektense kalkışmamak daha iyi biraz bunu düşün ve üzülme....

Geri