Bir insan Uçabilir mi?

crypto_28

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bu fotoğrafları bir arkadaşım gönderdi bana.Fotoğraflar eski bir müzik grubu olan Modern Folk Üçlüsünün gitaristi Doğan cankuya aittir.Ben ilk gördüğümde klasik fake fotolardan olarak algıladım ama photoshop bilen bir arkadaşım çeşitli efektler uyguladı onun demesine göre fotoğraflar tamamen gerçekmiş fotoğraf hilelerinden anlayan arkadaşlarımız varsa onlarında görüşlerini bekliyorum.... (birde not: ben biraz araştırdım Doğan Canku klasik gitar virtiözü,aikido ve meditasyon uzmanı tanıyanların hocam diye hitap ettikleri saygın bir kişiymiş)

resime tıklayınız...

resime tıklayınız..

resime tıklayınız..

resime tıklayınız..

dostum ıyı bakarmısın koltugun kenarında oturuo zaten ehueheueh :D

insan evladında uçma özelliği olmadığından bu şahıs 1.destek alıyordur arkadan:) 2.Tasvir hilelidir ki gölgesi görünmüyor. 3.Bahsi geçen şahıs ademoğlu değildir.

Koltuğun kenarına oturuyor ne uçması :)

Bu fotonun gerçek olduğu ve videolarının da olduğunu ancak kendisinden izin gellmdeikçe yayınlamayacağını söyleyen bi tanıdığım var...
Aynı konu üzerinde bende tereddütte idim fotoyu cepte görmüştüm ve videoyu da ama iş buraya vardıysa kesinliği vardır..

Kafasu tavanın yarısına gelmiş ve koltuk köşelerden dönen üstü minderli bi sedir...Nasıl oturttuysanız köşesine...

evet chis Angel'ı izlemiştim... ama bir fark var o zaten yaptığının ilüzyon olduğunu söylüyor... show adamı yani ama Doğan Canku sırf insanlar beni tanısın diye böyle işe girecek bir adam değil gibi duruyor okuduğum kadarıyla bir kaç şarkısını indireceğim şimdi... birde müziğine bakalım... notumuzu verelim aga... :)

arkadaşlar fotoğraflar kesinlikle gerçek.... iddia ediyorum ve fazlada konuşmak istemiyorum çünkü çok acayip başka olaylarda var.Benim gördüklerimi görseniz 5 vakit namaza başlarsınız.... saygılar herkese...

arkadaşlar ben burda resim falan göremiyorum ve de tıklsama şeysi gelmiyorrr...

:D

Ben bu işlerle yakından ilgileniyordum bi aralar, eğer sadece tek bir şeyi düşünmeyi başarırsan bedeninin öz kütlesi azalır, böyle şeyler yok değil ama çok da kolay değildir hilede olabilir...

bilimin kabul ettiği bir olay insanlar beyin gücüyle ayaklarını yerden kesebilir

Bi yerden hava desteği yoktur inşallah :hhmanD

Geri