bir kızı etkilemek

ahmet12_12

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar nasıl etkilerim bi kızı yaw kız zaten müslüman değil beyin yapısı farklı napacamı şaşırmış durumdayım nasıl etkilerim ben bu kızı anlayamadım gitti yaw bi yardım edin bana Allah rızası için lütfen ne yapmam lazım maddeci kız aşık oldum ve benden soğudu son zamanlarda baya soğudu hemde kalbini kırdım galiba bari kalbini nasıl geri kazanırım dostluğumu geri nasıl düzeltirim bana lütfen Allah rızası için yardım edin arkadaşlar

ahh su kızlar :durdurun

neden hoslanıyosa onu yap etkılemek ıcın ama hep sen bıseyler verırsen ılıskıde bu bence pek uzun olmaz :S
Askın dını ırkı olmaz bence nasıl bı tıpse ona gore davran elde etmek ıstıyosan tabı.

Uzun bıseyler ıstıyosan kendı dogallıgınan cıkmadan onu etkılemelısın.
Unutma hıc bı zaman kendını bı kız ıcın kaybetme :p

Bencede Kendi DoğaLığından Çıkma ;)...

len 3 tane konu açmışın bi hatunu tavlıcan diye :D şimdi dicem yanında rahat ve kendin ol ama olamıcaksın bide böle uzakdan mudahale etmek de yanlıs valla allah yardımcın olsun kardeşim

gönül kaçanı kovalarmıs sallama gıtsın :)

değer verdiğin insan senin değerini bilmiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın.
ben msnde bunu yazdım kıymete bindim.
fazla üstüne düşersen geri teper.
akışına bırak

rebelin de dediği gibi aşkın dili dini ırkı mezhebi olmaz. biraz sabret ve zamana bırak. inş en hayırlısı olur sizin için

bir kız tavlasam 1 hafta yataktan çıkmam

Sana söyle diyeyim..Kaçan kovalanır..kovalayan elbet birgün bırakır ve oda terkeder..!
Bu kız milleti hep aynıdır..!Ama bazende onun duygularınla birebir olman gerekiyor.İŞte o zamanda onu kazanmışsın demektir..!Umarım beni anlamışındır..!

bırak gitsin geri dönerse senndir ama geri dönmezse zaten hiç senn olmamıştır..saygılar

kızları etkilemek onları kazanmak için o ilk günlerde yapılan onca amaçsız şaklabanlığın aslında biz anlamasakta kızlara vermeye çalıştığı amaç şudur ''seni anlıyorum ve sana değer veriyorum'' her zaman için arkadaşlıklarında olsun ilişkilerinde olsun insanlara onları anladığını ve değer verdiğini belli et ama dozunu da bil fazla üstüne gidersen insanların bu da onları senden uzaklaştırıcaktır
sonuçta durum ne tam olarak bilmiyorum ama problemlerde çözüm sorun olan konu hakkında onu anladığını göstermek pişmanlığını yine onu anladığını gösteren bi çerçevede belli etmek ve daha dikkatli olucağına onu inandırmaktır yinede pişmanlığının ne olduğunun farkında olmadan sadece onu kaybetmemek için hissedilen bi duygu olduğu izlenimini uyandırırsan bu da pek bi işe yaramaz

inş aranız düzelir söyliyebilceklerim bu kadar...

maddeci dedınya bır ıkı paket madde al o zman kalbını kazanırsın :D:D

kalbini kırdığından falan söz etmişsin.
bence kalbini kırdığın için özür dilemekle başla ve sonra açık açık ona değer verdiğinden ve hoşlandığından söz et.
sonra bi süre gözüne görünme küçük bi ara ver. düşünme fırsatı tanı ona.
buraya kadar olan bir haftalık bi olay.
bundan sonra bütün bu kırıklar ve soğukluk hiç araya girmrmiş gibi tekrardan çık karşısına.
unut olanları hiç de özür dilememiş ve hoşlandığıdan bahsetmemiş gibi ve bütün bunlar yaşanmamış gibi davran ve olacakları izle derim ben.
kolay gelsin.

Geri