Bir Kaç Site Hacked by OuTLaWsys

:rolleyes: bide anLatsanız ya nasıL hackLediğinizi

kardeş bak güzel soruosun hoş.Ben 2 gün önce dört beş tane döküman ayınladım anlatım.Kaç tane görüntüleme saysıı var 5-6 taş çatlasa 10.Şahsen ben burdan şunu anlıyorum.Bu insanlar okumayı istemior.Bu yüzden bende emek verip döküman nie yazıyım nası yaptıgıma dair
++++++
http://www.dugumkume.org :) :) :)

ehu :) eLine sagLiq.. zone-e de kaydetseydin :)

OuTLaWsys' Alıntı:
kardeş bak güzel soruosun hoş.Ben 2 gün önce dört beş tane döküman ayınladım anlatım.Kaç tane görüntüleme saysıı var 5-6 taş çatlasa 10.Şahsen ben burdan şunu anlıyorum.Bu insanlar okumayı istemior.Bu yüzden bende emek verip döküman nie yazıyım nası yaptıgıma dair
++++++
http://www.dugumkume.org :) :) :)

KARDES VALLA BEN GORMEDIM BI AYRINTILI ANLATIN SU ISI RESIMLI FALAN BAK NE KADAR HIT GORECEK HIC MERAK ETME SEN
BENDE VAR BIR SURU DOKUMAN AMA ADAM SADECE ANLATMIS ANLATMADAN ANLATMAYA FARK VAR
AYRINTILI OLARAK YAZMA IMKANIN VARSA YAZ SONRA EGER YINEDE HIT OLMAZSA BILGISAYARI BIRAKACAM BEN ;)

abi adamlar bakmamış bile :) sen ne hitin den bahsediosun sorun bu zaten anladın ???
milelt bakmadan anlatımımı nasıl anlayabilir ki :) bak sen bile demek okumadan yazıosun buraya nese

bi web hacke el atmadım kasıcam onuda öğrencem :) Dark_Angel öğretmenim olcak :p

Fırsat bulabılsem boyle seylere neden olmasında onumuzdekı 2 yıl zor gıbı gozukuyor :)

Dark_Angel' Alıntı:
partızan aratmaz yoklugumu :p

öhü öhü :p biri bisey mi dedi ehueh su tatil bir bitse sitenin reqLamini yapacam da :) o zaman gorurus :p

OuTLaWsys yine yakıp yıkmışsın ortalığı :D

yaw outlaws sen gönder ben bakıyom valla..hatta bana öğretirsen bayada sevinirim hani..

olayi bi dokumanlariyla anlatsan diorm bakiorm da gercekten iyiymissin bu konuda biz de bisiler kapariz belki..

Wildboy ben artık döküman yazıp zamanımı harcamıycam boşa.BAk benim açtığım başlıklara bi forumda anlatımlı dökümanlara kaç tanne görüntülenme saysı var (cvp falan demiorum bak görüntülenme sayısı yani okunma sayısı) ondan sonra konuşalım.Biliyorum kurunun yanında yaşta yanıor ama kusra bakmayın arkadaşlar.Oturup döküman yazmak için harcadığım zamana yazık

Geri