bir konud fikrinizi almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mObİdİk

New member
Reaction score
0
benim dikkatimi çeken bir konu varda biliyoruz ki yotube de islami bir çok klip videyo ve yayın var sadece yotube degil daha bir çok yerde biz bunları alıp kendi sitemizde yayınlayalım diye düşünürsek neree yayınlayacagımıza karar veremedim
site icerisinde bir video yayınları bölümü var ama orada bir standardı yok er kes önüne geleni güzel paylaşım diye veriyor diyelim ben esma-ül hüsayı verecem adan benden hemen sonra şakiranın illegal klibini verecek ikisi alt alta hoş durmayacagını düşündügümden ve kişilerin gönül rahatlıgı ile paylaşım yapabilmesi için islam ve insan bölümünde:
ilahi sözleri
hadisler
hikayeler
ve
dualar
konularına ilaveten video ve sesler diye bir konu başlıgı açılmasını talep ediyorum
umarım konu hakkında ne demek istedigimi anlamışsınızdır saygılarımla

bir başka konu ise ben yotube den bir videoyu nasıl bizim siteden yayınlayabilriim link vermek degil söylemek istedigim istiyorum ki yotubedeki film direk bizim sitede açılsın
başka bir yerde yaparken
YeniBitE351lemResmi1172360091.JPG

bu işaretledigim yere tıklayıp linki yapıştırıyorduk ve klip direk sitede açılıyordu
fakat bizde bu yok bunu bir eksik olarak gördügümden bunu da ilave etmek istedim umarım ne demek istedigimi anlatabilmişimdir
YeniBitE351lemResmi1172360046.JPG

Bildiğim kadarıyla zamanında zaten böyle öneriler yapılmıştı. Ama kabul edilmedi. İzletube açıldığı için.. Ama girilmiyor siteye o ayrı mesele.

güzel yere parmak bastın, çek parmağını (abi espiri yapayım dedim ama bu saatte beyin sulandı, bu çıktı ancak :p )... azcık şakadan sonra konuya dönelim. haklısın bence de islam ve insan bölümün dediğin gibi videolarla ilgili bir alt başlık fena olmaz. shakiranın tangasından sonra dini bir video izlemek direk cehenneme bann sebebi :D

ama bir konuda azcık seni çemkircem. sayfaya direk video koyarsak sayfa kasmaz mı kanka? "yotubedeki film direk bizim sitede açılsın" demişsin ya, o sayfayı azcık kasar bence. yabancı bi kaç site var, orada çok ızdırap çekiyorum bu direk açılma olayı yüzünden... son söz patronlara ayit. ama yeni bölüm açma düşüncesi için de sonuna kadar arkandayım ve yönetiminde bu konuya yeşil ışık yakacağına eminim.

gerçekten bu fikrin güzel, teşekkür ederim tekrar kanka...

hala bu konuda fikrleri alamadım ve orada güzel bir boşluk var tabi siteye yük olmayacaksa

Arkadaş haklı,bu tür videoların o bölümde paylaşılması uygun düşmez,islam ve insan bölümünde bu tür paylaşımlar için bir bölüm iyi olur.

mObİdİk' Alıntı:
hala bu konuda fikrleri alamadım ve orada güzel bir boşluk var tabi siteye yük olmayacaksa

Valla artık bu konun bir önemi kalmadı sanırım. Atatürk'e yapılan hakaretlerin ardından Türkiyeden youtube sitesine giriş yasaklandı.

Flash Tag ları eklenmeli bencede siteyi yorarsa bosverin!!

He unutmadan ben youtube olmadan yapamam diyenler için..

http://208.65.153.251

Yukarıda ki adresten girip izleyebilirsiniz =)

ben de merak ediodum sabahtan beri neden kapandı die çok saol

:goz: ben de merak ediodum sabahtan beri neden kapandı die çok saol

:goz: ben de merak ediodum sabahtan beri neden kapandı die çok saol

mobidik arkadaşın fikirlerini destekliyorum kesinlikle islam ve insan bölümünde böyle bir başlığa ihtiyaç var

mobidik e katıLıyorum
isLam ve insana aLt başLık oLarak
videoLarı resim ve waLLpaperLeriin payLaşıLabiLeceği bir
muLtimedia böLümü ekLenebiLir
teşekkürLer mobidik

Bugün iyi öneriler gözüme ilişti gerçekten çok ince ama gzel noktalar biri tarih bölümü diğeride bu İnşallah olur diyelim
+1453

Bölüm içinde bahsettiğiniz youtube videolarını paylaşabilirsiniz. Artık forumda youtube tagları kullanılabiliyor.

Fakat alt bölüm ilerde açılabilir. Siz bu paylaşımları yaptıktan ve belli bir yoğunluk oluştuktan sonra. Çünkü şuan en çok ihtiyaç olan bölüm olan spor bölümünde bile Multimedia alt başlığı yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri