Bir sen...Bir ben...Bir de... :)

Kopuk Dadı

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Görelim Mevlam Neyler / Neylerse Güzel Eyler!

Yine vurdu özlemin...

Katilim olacaksın diyorum dinlemiyor.Yaraladıkça yaralıyor.Yardan ayrı yarla yaşamak nedir bilmiyor.Hergün darbelerine yenisini ekliyor..Sokakların onsuz nasılda gözüme ıssız geldiğini göremiyor..

Buralardan kaçıp sevdiğime sığınasım var.Eteklerine yapışıp peşinden gidesim var.Al beni büyüt kollarında.Yoğur sevginle pişir aşkının ateşinde...

Koymasın Rabbim artık bizi uzak diyarlarda.Rüzgara kapılsam uçsam yanına.Yada takılsam bir martının kanadına...

Bitse artık şu kavuşup kavuşup ayrılmalar.Otogarlara havaalanlarına başkalarını yolcu etmek için gitsek.Yada başbaşa seyahatlerimizde düşse yolumuz..Avuçlarımız öksüz kalmasa artık...

Bugün düğümlendi boğazımda birşeyler.Gözyaşlarımla atmaya çalıştım olmadı.Kalemimden kağıdıma akıttım yine olmadı..Daraldı yüreğim sığmıyor hasret.Ağır geliyor bünyeme..

İsyan değil bu sözlerim.Özlemin tortuları yokluğunun vurduğu anlardan biri.Bilirsin beni bir meleğim dedinmi unuturum herşeyi.Hep dersin ya herşey çok güzel olacak...Biraz sabır...Bana öğrettiğin güzelliklerden biride sabır..Sabır sevdiğim...Az kaldı kendi yuvamızda yaşamamıza..Herkesten herşeyden uzak...

Bir sen...

Bir ben...

Bir de... :utan

Seni seviyorum...

Bıkmadan usanmadan...

Kendime aittir...

Çok güzel yazmışsın , yüreğine kalemıne saglık :smile:

Canım benim başıma gelen en güzel şeysin. Teşekkür ederim her bir harfi için.

Geri