Bir Sorunum ( Uz ) Var !

ße YouRSeLF

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Hackhell E 1-2 Gündür Ya çok Geç Girebiliyorum Ya Da Hiç Giremiyorum. Bazen De Hemen Açılıveriyor. Diyeceksiniz Ki Bu O Anın Yoğunluğuna Bağlı Online Olanlar çoksa Geç Açılabilir Sayfalar.

Ama öyle Değil. Bir Dakika önce şıp Diye Açılan Sayfalar Bir Dakikada Açılmaz Oluyor.

Ve Bazen De Database Hatası Veriyor Ve Sitede çalışma Olduğu Uyarısı Geliyor.

Sayfadan Sayfaya Geçerken Donup Kalıyor Bazen De.

Bu Sadece Bende Mi Oluyor. Ya Da Diğer üyelerde De Aynı Sorun Var Mı. Merak Ettim.

Eğer Sorun Sadece Bendeyse çözüm Arayışına Gireceğim.

Teşekkürler.

EDİT: BELİRTMEYİ UNUTTUM. BİR DE SAYFADAN SAYFAYA GEÇİŞ YAPARKEN BAZEN YENİDEN ÜYE ADIMI VE ŞİFREMİ GİRMEM GEREKİYOR YANİ SİSTEM BENİ DIŞARI ATIYOR. VE TEKRAR GİRİŞ YAPMAK DURUMUNDA KALIYORUM.

MOZİLLA FİREFOX KULLANIYORUM.

CAPS : 06.02.2008 23.07.11

BU SORUN SADECE BENDE Mİ VAR YOKSA BİR PROBLEM Mİ VAR

YAKLAŞIK 1 HAFTADIR ARADA BİR BU SORUNLA KARŞILAŞIYORUM

ÜSTTE BELİRTTİĞİM SORUNLAR DA DAHİL

YAKLAŞIK 4 SAAT SİTEYE BAĞLANTI KESİLİYOR

İE YA DA FİREFOX FARKETMİYOR AYNI HATAYI VERİYOR

SORUN BENDEYSE ÇÖZÜMÜ OLAN VAR MI ?

Opera kuLLanıyorum..
Şu anda bende geç açıLma durumu yok..

ben de firefox kullanıyorum ama şu ana kadar ööle bir database hatası almış değilim.. sayfalar normal açılıyor..

ĦĄЯĄMÍ;2609226' Alıntı:
bende bale yapıyorum
sayfalar jet hızıyla açılıyor :hhdil :hhmanD

şaka biryana şu son belirttiğin sorun bendede mevcut
sayfa gezerken sistem bana evlatlık muamelesi yapıyor

Bu Sorun hala devam ediyor bir çözüm yok mu acaba ya ben gece giremedim ya açıklama yapacak biri yok mu ya

Bu Sorun hala devam ediyor bir çözüm yok mu acaba ya ben gece giremedim ya açıklama yapacak biri yok mu ya

TAMAM DOSTUM SAKİN OL :melek

ŞİMDİLİK İYİ YOĞUNLUK AZ FORUMUN KEYFİNİ ÇIKARABİLİYORUZ ANCAK ÖZELLİKLE ONLİNE ÜYELER ÇOK OLDUĞU ZAMAN DATABASE HATASI VERİYOR

VE BU DA ÇİLEDEN BAŞKA BİŞEY DEĞİL

MOD YA DA SMODLAR BAKARLAR ÇARESİNE BEKLEMEKTEN BAŞKA YAPACAK BİRŞEYİMİZ YOK

arkadaslar gercektende opera super chıpın subat sayısını okuduysanız orada ınternet tarayıcılıarını test etmısler ve sonuncu expoler 7 bırıncı ıse opera ıkıncı mozılla
bende okuduktan sonra dırek kurdum operayı cok hızlı abı herkese sıddetle tavsıye ederım expoler 7nın acmadıgını opera acıyor cok sahıt oldum buna

arkadaslar gercektende opera super chıpın subat sayısını okuduysanız orada ınternet tarayıcılıarını test etmısler ve sonuncu expoler 7 bırıncı ıse opera ıkıncı mozılla
bende okuduktan sonra dırek kurdum operayı cok hızlı abı herkese sıddetle tavsıye ederım expoler 7nın acmadıgını opera acıyor cok sahıt oldum buna

Bİ LİNK AT BAKALIM ÖYLEYSE :goz:

kardes lınk atamam koymamıslar sayfalarına yada ben bulamadım ama sana yemın ederım suan chıp dergısı onumde
subat 2008 sayısı derıgının 74 ve 75. sayfalarında bahsedıyor bu konudan.
1)opera
2)fırefox
3)safari
4)exploler 7

kardes lınk atamam koymamıslar sayfalarına yada ben bulamadım ama sana yemın ederım suan chıp dergısı onumde
subat 2008 sayısı derıgının 74 ve 75. sayfalarında bahsedıyor bu konudan.
1)opera
2)fırefox
3)safari
4)exploler 7

SİTESİNDEN BULUP YÜKLEDİM BEN

http://www.opera.com/download/

BAKALIM DENEME AŞAMASINDAYIM ŞU AN AMA RESİMLER GERÇEKTEN ÇOK HIZLI YÜKLENİYOR

BİLGİ İÇİN SAOL

Geri