bir suç duyurusuda ben bulunmak istiyorum

seyyid

New member
Reaction score
0
Madem laikliği korumamız gerekiyor; bir suç duyurusunda da ben bulunmak istiyorum.Malumunuz, CHP Genel Başkanı Deniz BAYKAL geçenlerde başörtüsü konusunda fetva veriyordu;'Kuran'da başörtüsü yok' diye.Yine seçimlerde başörtüsü dağıtarak kendi siyasi çıkarları için dini değerleri kullanmıştı.Bu durum; kendi milletvekili olan Sabih KANADOĞLU'nun laiklik tarifini gözönüne alırsanız tam bir laiklik ihlalidir.Ayrıca Sayın Yaşar Nuri ÖZTÜRK din ulemalarından biri olduğu halde 'Dini siyasi çıkarlarına alet etmek için' onu da partisine almıştı.Sonradan kovmuş olsa da suç sabittir.Cumaları da olsa namaz kıldığı ve ramazanda oruç tuttuğu bir gerçek.Korkarım çocuk sayısı da 3 'tür.Bu kadar laiklik karşıtı suç unsuruna rağmen dava açılmamış olması anlaşılır gibi değil.Yoksa; Anayasa ve kanunlar CHP için geçerli değil mi?

bu site imza kampanyası yapmaktadır saygılarla

http://www.benidekapatin.com/default.asp?onay=1

Chp değilde, Sayın Deniz Baykal siyasete kapatılsa daha iyi olur.

= Deniz Baykal'ile alıp vermediği olanların % 80'i cahil...
veya
Siyaseti bilmiyor kulaktan dolma haberle buraya yazı yazıyor :hhmanD​

Ķάζάή Ąś‡Ķ;2721125' Alıntı:
= Deniz Baykal'ile alıp vermediği olanların % 80'i cahil...
veya
Siyaseti bilmiyor kulaktan dolma haberle buraya yazı yazıyor :hhmanD​

Sen biliyorsunya herkese yetersin.%100 zeki insan.

Arkadaslar Bu vatanda herkes oyunlar oynuyor.Kanmayın diyorum.Bu vatannın gercek sahipleri bizizdr.Ama ne yazıkkı elimiz kolumuz baglı gibi oturuyoruz.Dusuncelerimizi Sitelere vurmaktansa Sokaklara vuralım.Forum ici gerginlik yaratmıyalım.Saygılarla..

Chp değilde, Sayın Deniz Baykal siyasete kapatılsa daha iyi olur.

Sözüne sonuna kadar katılıyorum. Hatta seni tanımasam kesin solcudur bu adam derdim. Deniz Baykal'ın ömründa bu ülkeye yapabileceği en büyük hizmet siyaseti bırakması ve arkadan gelecek karizmatik aktif ve idealist liderlerin önünü açmasıdır.
Bizim siyasetçiler hizmet vermek için sadece siyaset yapmanın bir yol ulduğunu sanıyorlar. Oysa bazen siyaseti bırakmak ülkeye en büyük hizmettir böylece arkandan gelenler senin yıllarca çözemediğin ve kangrene çevirdiğin sorunları çözmek için çalışabilir.
Deniz Baykal Türkiye'deki sosyal demokratların yüz karasıdır. CHP'nin başında bir diktatör gibi karşısına çıkan muhalifleri ezerek, partiden ihraç ederek Tayyip'in önünü açmaya devam ediyor.
Yargıtay Başsavcısı AKP'nin kapatma davasının ardından Deniz Baykal'a bir kapatma davası açsa çok mutlu olurum. Yoksa bu gidişle azrail kapatana kadar Deniz Baykal CHP'nin başında...

Sözüne sonuna kadar katılıyorum. Hatta seni tanımasam kesin solcudur bu adam derdim. Deniz Baykal'ın ömründa bu ülkeye yapabileceği en büyük hizmet siyaseti bırakması ve arkadan gelecek karizmatik aktif ve idealist liderlerin önünü açmasıdır.
Bizim siyasetçiler hizmet vermek için sadece siyaset yapmanın bir yol ulduğunu sanıyorlar. Oysa bazen siyaseti bırakmak ülkeye en büyük hizmettir böylece arkandan gelenler senin yıllarca çözemediğin ve kangrene çevirdiğin sorunları çözmek için çalışabilir.
Deniz Baykal Türkiye'deki sosyal demokratların yüz karasıdır. CHP'nin başında bir diktatör gibi karşısına çıkan muhalifleri ezerek, partiden ihraç ederek Tayyip'in önünü açmaya devam ediyor.
Yargıtay Başsavcısı AKP'nin kapatma davasının ardından Deniz Baykal'a bir kapatma davası açsa çok mutlu olurum. Yoksa bu gidişle azrail kapatana kadar Deniz Baykal CHP'nin başında...

iyi güzel demişsinizde kim gelecek .mustafa sarıgülmü.sakınnnn
bir numaralı amerikan uşağıdır tayyipten sonra dikkat edilmesi gereken bi insan ben chp li falan değilim ama o geçerse bu ülke için üzülürüm.

bir itirazın var ise aç davanı mahkemeye..gelip burda atıp tutmayla olmuyor..

.

Aynı görüş ve düşünceleri paylasıyoruzz. ne güzell be ilk kez ortak paydada buluşuyoruzz..beni tanımıyanlar akp li oldugumu sanırlar ama bu ve benzeri Atatürkçülükle ve Atatürk ün partisi sloganıyla yol alanlar aslında ne kader zarar verdiklerinin farkında bile değiller..

Ķάζάή Ąś‡Ķ;2727959' Alıntı:
aaa % 100 zeki oldugumu anlıyabılen 1 cahil daha =)

Evet ya, o kadar zekisinki kendi kendini harcıyorsun.Bazende efendilik et ki gittiğin yerde içecek suyun olsun..

kardeşim deniz baykal açmadı davayı savcı actı:D ne adamsınız ya tayyibin tansiyonu cıksa deniz baykaldan bilceniz hhaaa:D

Geri