bir tuşa basın gelmiyor

__CgR__

тнє ℓσя∂
Reaction score
0
vistayı yüklemeye çalışıyorum fakat boot yaparken bir tuşa basını atlıyo ve yine eski işletim sistemimi xpyi başlatıyor yardım lütfen cok acill:saskin:saskin:saskin

Farklı bi yol dene Vista Ürün kurtarma DVD sini E sürücüsüne tak ve yeniden başlat,Önce Biçimlendirip sonra C ye yükleyebilirsin ilk etapta Kurulum için herhangi bir tuşa basın çıkacaktır diye düşünüyorum
nasıl biçimlendirebilirim biraz acemiyimde :(

Ürün kurtarma DVD sini E sürücüsüne tak sonra yeniden başlat pc açıldığında ekrana kurulum için herhangi bir tuşa basın çıkacaktır basıyorsun ardından ekrana gelen Yükleme Menüsünden ALtta Diğer seçenekler olucak ordan C yi tıklayıp altta biçimlendir diyorsun az sonra bu işlem tamamlanıyor sonra yine C yi tıklayıp gereken ilerlemeyi sağlıyorsun yalnız unutma acemiliğinin boyutu nedir bilmiyorum ama bu işlemlerden sonra pc kapanıp açılacaktır ve yine ekrana kurulum için bir tuşa basın çıkacak ama basmaman gerekiyor!

ardından önce dosyalar genişletilip windowsa yüklenecek ve güncelemelerden sonra Vistanın Bilgisayarına kurulmuş olduğunu göreceksin Toplamda öngörülen süre yaklaşık 30 dk ile 45 dk gibi bişey

cok sağol hemen deniyorum,,,30-45 dk sora bilgilendiririm:D

arkadaşım bilgisayar açıldığında F11 e bas.karşına 3 seçenek çıkacaktır.ordan dvdyi seç.atlanan kısım karşına gelir

arkadaşım bilgisayar açıldığında F11 e bas.karşına 3 seçenek çıkacaktır.ordan dvdyi seç.atlanan kısım karşına gelir

f 11 seçeneği yokki :saskin:saskin

Ürün kurtarma DVD sini E sürücüsüne tak sonra yeniden başlat pc açıldığında ekrana kurulum için herhangi bir tuşa basın çıkacaktır basıyorsun ardından ekrana gelen Yükleme Menüsünden ALtta Diğer seçenekler olucak ordan C yi tıklayıp altta biçimlendir diyorsun az sonra bu işlem tamamlanıyor sonra yine C yi tıklayıp gereken ilerlemeyi sağlıyorsun yalnız unutma acemiliğinin boyutu nedir bilmiyorum ama bu işlemlerden sonra pc kapanıp açılacaktır ve yine ekrana kurulum için bir tuşa basın çıkacak ama basmaman gerekiyor!

abi öle bişey çıkmıoki ya :saskin:saskin:saskin:saskin

xpyi açıp vista dvdsini taktım e sürücüden şimdi yükle dedim gelen menüyü takip ediorum yükselt ve bişe vardı ordan takip etsem olurmu;???

Arkada$ın demek istedigi PC Boot oLmuyor ve siz haLa Ürün kurtarma cd sini tak diyorsunuz O Cd de boot oLmazki =)
Neyse arkada$ım bilgisayarı yeniden başlat ve Del tuşuna sürekli bas. Karşına bios açılacak ve Resimdekinin aynısını yaparsan "Cd den önyükleme için bir tuşa basın" seçeneği aktif oLacaktır. Senin bios hangisi bilmiyorum ama ikisinide verdim..
Phoenix BIOS
Phoneix.png

Award BIOS
Award.jpg

Biosu Save ( Kayıt ) etmek için F10 a bas bilgisayar yeniden başlayacaktır. Kolay gelsin :melek

Biosu Save ( Kayıt ) etmek için F10 a bas bilgisayar yeniden başlayacaktır. Kolay gelsin :melek[/QUOTE]

cok sağol kardeşim ya valla çok sağol :clap:biggrin

bendeki görüntüler verdiklerinden ilki gibi ama içerikleri değişikmiş kardeş:S yapadım yine ya offff

arkadaşım boot yazan yere delete ile gir.first boot device yazısını bulana kadar kurcala.bulduğunda (+) yada (-) ile değiştir veya enter tuşuna basarak değiştir.

ßuda olmadıysa PC'yi yeniden ßa$lat ve sürekli oLarak "F8" e bas Kar$ına Bi pencre cıkacak ordan CD-Rom - CD-RW - DVD -RW HDD vs. Windows CD nin oLdugu sürücüyü seç enterle.

Geri