»»кαнιη¢σ¢υк««
...кє๓คlเรt &#
- Reaction score
- 0
ben yusuf karlı adıyaman fen lisesinde okuyan başarılı ve çalışkan 15 yaşında bir öğrenciyim.
ayrıca iyi bir hacker olma yolunda ilerliyorum.
ayrıca aşığımda kız melek gibi.
benim sınıfta ismi münevver sarışın melek gibi biri.
aslında birşeyde soracaktım.
şimdi kızla daha yeniyim daha açılamadım ama kızla öğle arası sohbet ettik ona yazdığım şiirlerden birisini okudum kız hayran kaldı vaybe dedi alkışladı.
dedi sen aşıkmısın dedim evet hemde deliler gibi dedi ki:
SENİ SEVEN KIZDA ÇOK ŞANSLIYMIŞ ben orda koptum şimdi benim planım şu ben bu kızı iyice meraka sokup bu kızla tanışmak istemesini sağlayacam.
ve diyecemki gelin size göstereyim sevgilimi.
aşağı inip aynaya gidicem diyicem:
AYNAYA BAK İŞTE ŞANSLI KIZ BU.
SİZCE BUNU YAPMALIMIYIM.:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun
ayrıca iyi bir hacker olma yolunda ilerliyorum.
ayrıca aşığımda kız melek gibi.
benim sınıfta ismi münevver sarışın melek gibi biri.
aslında birşeyde soracaktım.
şimdi kızla daha yeniyim daha açılamadım ama kızla öğle arası sohbet ettik ona yazdığım şiirlerden birisini okudum kız hayran kaldı vaybe dedi alkışladı.
dedi sen aşıkmısın dedim evet hemde deliler gibi dedi ki:
SENİ SEVEN KIZDA ÇOK ŞANSLIYMIŞ ben orda koptum şimdi benim planım şu ben bu kızı iyice meraka sokup bu kızla tanışmak istemesini sağlayacam.
ve diyecemki gelin size göstereyim sevgilimi.
aşağı inip aynaya gidicem diyicem:
AYNAYA BAK İŞTE ŞANSLI KIZ BU.
SİZCE BUNU YAPMALIMIYIM.:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun