Birbirimizin Aşk Doktoru OLalım ne dersiniz...!!

7fox

New member
Reaction score
0
ask-resimleri2_www.enguzelsozler.us.png

Arkadaşlar hepimiz Aşıgız yada bir şekilde oluyoruz ister istemez bu dünyanın en güzel bi andanda bazen en acı tarif edilmez bir duygusu sanırım işte bu konuyu taşımak istedim Biz erkekler genelde Sevdigimizi Hoşlandıgımızı hemen belli edemez ve söyleyemeyiz ne zaman söylememıs gerektıgını bilmeliyiz halbuki

Şimdi Başlayalım
öncelikle sevip sevmedıgımıze karar werelım yanı aşık mıyız ? yoksa isteklerimiz başka seylermi...

O zaman Su SoruLarı Cevaplayalım...
1-) Geceleri uykum kacıyormu yada rüyanızda o kızımı goruyormusunuz ?

2-) Ondan başkasının yanında Huzuru bulamıyor Ve sürekli onun gözlerinde kaybolmak mı istiyorsunuz..

3-) hep yanında olmak ve Her yere Düstügünde Destek Mi olmak istiyorsunuz..

4-) HAyatı Bi öMür Boyu Bu kızla yaşamak istermisiniz ?

Cevaplar
1 evet uykum kacıyor rüyalarımda onu görüyorum.
2 onun oldugu mekana koşarak giderken ona yan gözle bakanı öldürmek istiyorum.
3 Düsmesin ben onun yerinede Atarım kendımı yere
4 ölüm bile bizi ayıramaz.

evet arkadaşlar eger cevaplarınız buna benzerse SİZ DELİ GİBİ AŞIKSINIZ DEMEKTİR...
ask-melegi-eros-cupid.gif

Şimdi Başlayalım neler yapabiliriz..
1öncelik tanısmak :) (cok korkarız tanısmaktan illa biri olması gerekır ) Ya yoksa :D
evet arkadaşlar öncelikle ilk işimiz burda herkes klavyeci oldugunu farz ediyorum ilk ne yaparsınız... Tabiki Pc nizi acarsınız degilmi :D sonra bilgisayarın acılmasını beklersınız sonra emır komuta sıze gecer şimdi yapacagımız iş aynen böyle. Öncelikle bı keselim kızı süzelim PARMAGINDA YUZUK YOK sonra bı genel arastırma saRt. arkadaşlara fılan sorduk sevgiliside YOkmus tamam bu iş :D sonra bi ara göz göze gelemek cok önemli öncelikle seklımızı semalimizi düzeltelim buda Tamam
şimdi ya arkadaşlar sayesinde tanısmaya calısırız yada kendımız bizzat atlarız öncelikle kızın gönlü bizden yana varmı yani bize bakıyormu (Bi kız en Nefret Ettigi Sey Laf atan erkeklerdir) tanışmak için laf atmayın... evet gönlüde vAR en heyecanlı kısma geldık
KIZLARI EN BEKLEMEDIKLERI ANDA VURUN ..... arkadaşlar bu bizim kuralımız misal okuldan cıkmıs size bakmıs ama sızden tepkı yok donup arkasını giderken kosup nazik ve güzel bir dille 1 dakıkasını isteyin sonrası Geliyor emin olun (EN BAŞLARDA SAKIN POT KIRMAYIN IYI BI ARASTIRMA YAPIN ) Tamam Artık Tanıstık....
2 Her kız ilgi bekler Arkadaşlar tanısma Faslını atlattık Die Direk Bodoslama Gİrmeyin KOnuya sonra :Sopa:hhsopa :D önce Tanıma Ve onunla İlgilenme Faslıdır akşam cıkın dısarı gezın tozun beraber eglenın sorular sorun ( eskı ilişkileri dısında sorular ) ne sever ne yapmak ister hayali nedir vs vs ARKADAŞLAR TANISTIKTAN SONRA 1 YADA 2 HAFTA ACILMAYINNNN
bol bol vakit geçirin eglenin ama acılmayın herşeyın bı zamanı var çünkü bu 2 hafta içinde cok gizli araştırmalar yapın mısal bi bara yada mekana gıttınız muzık guzel elini beline atın yada sarılın tepkisine bakın tepki iyi bicimdeyse tmm dır bu iş şimdi acılma faslına geldı
3 Söyleyin...
arkadaşlar hersey güzel gidiyo ama bu zamanları neden daha guzel yapmayalım kı degılmı
guzel bır aksam yemegı ayarlayın rezevasyon olsun yada cok farklı mekan ( ben Sahilde teklif Ettim gayet Güzel Bir gecede (Param Yoktu )):D kızlar nazlıdır hemen kabul etmezler bızde bıraz sınırlıyızdır hemen pes etmeyın ( bana senden Hoslanmıyorum demıstı Mİsal ):D Zaman Tanıyın ve bu zamanda herşeyi Yeniden yapın Gezin Tozun Eglenın Sankı Arkadas Degılmıs gıbı yanlız arada Sırada cicek alın guldurun (PAPATYA Cok Etkılı GUL demoDe oldu ) :D
Samimi olun Acık olun Dürüst olun En İYİ İlişkiler gecmişten bahsettıgınız anda kopacak kadar gerılıyor eskı defterlerı acmayın sankı daha once kımseyle cıkmamıs gıbı davranın
4Evet Kabulumsunn..
dedimi n mutlusu biziz Aşktan Kacmayın KAcırmayın Mutlu Olmak İçin Birseyler Beklemeyın Bİrseyler Yapmaya Ne Dersiniz
Yazan 7fox
Birikimi:53 kız arkadas 1 Aşk = 54 (tek gecelıklerı yazmıyorum )
Şimidiki durumu : Başı Baglı ( sözlü ) :D Dügüne DaVETLISINIZ ...
kısaca son sözüm lise 2 ye kadar kızlarla konusamayan biriydim elım agzım yomulurdu konusamazdım kucuk seylerden başlayın eger samımı olursanız herşeyı başarırsınız

ARKADASLAR HERKEZ BIRIKIMINI PAYLASSIN fARKLI fARLI SEYLER CIKACAKTIR CEKINGEN OLMAYI BIRAKIN BI KENARA ARTIK AŞKINIZI KOVALAYIN..Hack Hell Aşk Doktoru Hepimiziz.

yazı çok güzel olmuş emeğine sağlık ...

Geri