Birde demezler mi neden hala bekarsin diye?

aSLihaN

New member
Reaction score
0
Sanki asik olunacak adamlar siraya girmis bekliyorlar. Nerde bir gozunuze gorunur gorunmez ayaginizi yerden kesecek adamlar..

Tabii ki yoklar.

Kimi yakisiksiz,

Kiminin cinsel tercihi sizinle ayni,

Kimi sizi begenmez,

Kimini sizin iciniz almaz,

Cogu ise uzak diyarlarda evli barkli,

Ortalik ucuzlugun son gunlerindeki magaza misali, iyiler secilmis.

O halde dusun partnersizlikten dogan mecburi asksiz yillari.

Geriye ne kalir?

Onca boyanma,

Onca giyinme,

Onca gozyasi,

Onca sitem,

Onca kiritma,

Onca hengame,

Iki senelik kalp carpintisi icin.

Ayol ne yapar ne eder; misal gunde uc-bes bardak fazla cay icer o carpintiyi yaratirim ben.

Pakize Suda

suyla çayla olcak çarpıntı değil ol kendi anlayamaış bari başkasını yönlerdirme kardeşim tamamen karşıyız :D

:) güseldi ama aşık oluncak adam yok da deil yani.. ben buldum mesela aşkım ozzy666...

kiminin cinsel tercihi sizinle aynı

heheheh

varmı kardeşim onunla aynı şeyleri hissetirecek
aynı çarpıntıyı yapacak başka birşey.....................
olamaz varsa bana da haber verin heba olup gitmeyelim şurada.

wallaa bende pek aynı kanıda degılım.. magaza malı fılan ne alaka herkesın begenısı aynı degıl kı nıye bole bısıyı genelleme yapmıs.. cınsel tercıhlerı aynı olanlar bıle evlenıyo sen buna nıye bole dıyosun sımdı.. yaa ben derım uysal olsun kız dıyo macosuz aslsaa.. sen dıyemzsın kı sımdı buna gel ole olmaz ıyısı boledır dıye.. nese efendım bence ıyıler hala mevcut-bakmayın bulamadım cunku aramadım :D

Bu gidişle ömür boyu bekar gezicem uleeyynnnnnnnnnnnnnn

pazar malı sözünün doğru tarafları var ama napalım işte olmazsa olmuyo : )
herkes layığını sonunda bulur ( yani ben öyle düşünüyorum ne dersiniz boş bir avuntu mu sizce :p)
şaka bi yana zaman kötü kardeşim. kızlar için de erkekler içinde iyi birini bulmak zorlaştı...Allah hayırlısını versin.

Erkekte ne ararsınız?

Bir erkekte ne ararsınız? Ya da kadında? Buyurun size hiçbir zaman gerçek cevabını alamayacağınız máná yoksunu bir soru!
Herkes bir şeyler söyler ve bunların hepsi de birbirine benzer.

Akıl, dürüstlük, kariyer, insanlık, yakışıklılık, güzellik, ahlak, kültür...

Bilmiyorum misal çapkınlık, üçkáğıtçılık, kalleşlik, yalancılık, kısa boy, göbek falan diye sıralayan var mı?

Ben hiç duymadım.

Fakat etrafa bakınca çoğu insan bu özelliklerden en az birkaçını taşıyor ve hepsinin bir sevgilisi ya da eşi var.

Boşta kalmaktansa bulabildiğine razı olmaktan mı?..

Veya zaten yeryüzünde öyle tarif ettikleri gibi birinin bulunmadığını bildiklerinden mi?

Yoksa aşkın gözü kör mü hakikaten?..

Bu körlük durumu insanoğlunun kendi kendisiyle ilişkisinde hele, had safhaya varıyor. Yani sevgiliye bakarken ileri derecede miyopsanız kendinize bakarken gözünüze perde inmiş oluyor.

Ve işin fenası kalıcı oluyor bu perde. Kusurlarını göremeden ömrü bitiyor insanın. Ama aşık olduğunuz adama/kadına karşı gözünüze bir süre sonra gökten bir gözlük iniyor adeta. Neyse ki...

*

Aslında şunu ararım, bunu ararım derken biraz da eski sevgiliye gönderme yapılıyor galiba.

"Sen benim aradığım özelliklere sahip değildin zaten!"

Karşı tarafı son bir kere daha acıtma gayreti.

Aysun Kayacı mesela... Demiş ki, Savaş Ay'a, "Artık olgun, sportmen, esprili biriyle birlikte olmak istiyorum."

Yani aslında hálá bir alıp veremediği var gibi görünüyor eski sevgiliyle.

Ya da siz daha iyimser bir yorum yapabilir, "Her ilişkiden sonra karşı tarafta ne aradığını daha iyi anlıyor insan" diyebilirsiniz.

Ama ben öyle demiyorum ısrarla. Bir de evet, kafada listeler oluşabilir zamanla ama asla kullanılmaz o listeler. İşe yaramaz. Ömrümüzü aslında nasıl birini aradığımızı sadece anlamış olarak tamamlarız.

Hani ne derler... Teori sular seller gibi lakin pratik sıfır!

Pakize Suda :sigara:

walla ben bılmıomda bugun aradıgımla ılkkez konustum hala LEyLa mod on olayındayım ;)

aşk tamamen hormansal bir olay diyerkten konuyu biraz saptirim :)
ama şu bir gerçekki aşk insanın beynindeki eleştiri ile ilgili bölümlerinin notralize ediyomuş o yüzden aşık olduğun kişinin bütün özellikleri normalmiş gibi geliyo ve asla eleştirmiyon
siz hanımlar aşık olduğunuz bir erkeği başka kadınla bile görseniz bile gene eleştirermiyosunuz ve kopamıyosunuz ondan tabi tüm bunların da belli bir süresi varmış aşkın kimyası buymuş

hiçde birkere üzerime alınmıyorum hehe :D

ben bu kadına hayranım ya koptum valla sende saol ellerine saglık

Pakize sudayı çok ciddiye almayın derim.. zira kendisi her ay başı söylem ve fikir değiştirir..bulun birilerini mutlu olun..(demesi kolay bliyorum).. veya olmayın.. mutlu olacağız diye bir kaide mi var..yok .. ne diyorum ya ben..(uykusuzluk)

Geri