Biri Sizden Tehditle Sevgilinizden Ayrılmanızı İstiyor Ne Yaparsınız ?

kubi66

New member
Reaction score
0
Evet arkadaşlar böle bi durumla karşılaşsanız ne yaparsınız o değerli yorumlarınızı bekliyorum...

of insallah basina gelmemistir birakmaz sevgiliye anlatirdim :melek

KorKanIN çocuğu olMaz ,Bir TRABZON lu olarak sonuna kadar devam ederim seni tehdit edeni etkisiz hale getir..:goz:

sevgiliye bağlı sevgilim ilk askimsa ve onur çok sevip bağlandıysam dünyalar bile ayıramaz yok geçici birseyse soğukluk hissediyorsam bela olacaksa iş değişir

la ne yapacam benı tehdıt edenı kı o cesaretı gosterecek babayıgıdı anlındna operm sonrada onu

solettırme anladın sen severım sahaaaaparım bız guzeLLL ::D cıddıı cıddı

arkadaşım yapacağın şuu kız arkadaşından eminse yabir yerindeyse temiz kızsa bela başka türlü yani oda kızıı istemiş sevmiş türündense bırakma sonunakadar hatta adamı bulmayaçalışş yok kızınn önceden vee hala çokk taliplisi var kızda iyi akay değilsee ee sen baştan yanlış yapmışsın beyaa demektir kolay gele

ne çekinirim nede bişey yaparım olay kızada biter kız kimi seviyosa kimi istiyosa ona gider ötekide avcunu yalar.aynı olay benim başıma geldi kızana hiç taviz vermedim yiyosa gel görüşelim dedim.kızı arayıp sordum kimi istiyosan söle ötekinede seni aramasın dedim.kıza onu seçti.beni dememek istiyomuş savaşcakmıymışım diye ama ben hiç bişey demedim hiçte bişey yapmadım.karar kızın çünkü.sonra ağlaya ağlaya bana geri geldi.öteki kızanı yanımda aradı biz beraberiz artık arama beni dedi.çocukta o günün gecesi arayıp beni özür diledi.

ÖyLe ßirşey Söz Konusu oLdugunda O Tehditi Yapan KamiLe Yaşama iHtimaLi oLarak %0.0.0.0 Veriyorum Varsa öyLe ßir deLikanLı Ki ßu deLikanLILIK DegiL Mezarınıda HazırLar GeLir Sanırım :goz:

Bence Kızla Bi Konuş Belki Akrabağalık Bağları Felan Varsa Seni Tehdit Edenlerle Yoksa Eğer Iş Değişir Var Gücümle Sonuna Kadar Savaşırım Bende

Ya Bu Aşk Başka Bişi

ilk evvel kıza durumu anlatırım kimdir nedir neyin nesidir sonra yapacagımı yaparım alırım onu mucuk mucuk

Hiç durma sen onun tüm sülalesinden ayır suratını tanınmaz hale getir hem rahatlarsın ...

önce kendimi , sonra kızı , sonra tehdit eden herifi öldürürdüm :D :D

sevgilinse eğer onla nefes alıor onla kalkıosndur o giderse de yaşamann bi anlamı yoktur seni bu hayatta başka ne tutabilirki buyursun evlenirsin aile kurarsn buda olmazsa ne için yaşıcaz ki

Geri