biriyle ilk kez çıkıyorsunuz ama ne konuşacağınızı bilmiyosunuz neyapardınız?

taylann

New member
Reaction score
0
biriyle ilk kez çıkıyorsunuz ama ne konuşacağınızı bilmiyosunuz neyapardınız?:eek:

şimdiya kadar hiç bir kızla çıkmadım ki

bunlar bi sonuca götürmüyo hoca mal gibi bakışacaz mı yani 1 hafta geçmez bırakır gider başka önerisi olan

hocam rahat olcan
neysen kendini olduğun gibi yansıtcan
açık sözlü ol ama gizlilik temel prensibin olsun
okul/iş muabbeti çok tutar ilk günlerde
sonraki günlerde canım cicim vs iyi gider
hade kolay gelsin :)
hayırlı işler :goz:

okul iş diyosunda bunlar daha sonra daral getiriyo iğrenç aşkım canısım diyaloglarına götürüyo buda beni biriyle çıkmaktan soğutuyo misal benim kuzen kız arkadaşla 3 saat konuşuyo ama konuşmanın içinde bi mantıklı şey yok bakkala gidip 3 ekmek aldıma kadar ne kadar saçma sapan şey varsa çen çen bi daral yani

react0r' Alıntı:
Konusamıyorsan gözlerine bak
çok daha anlamlı olur

Evet konuşamazsam bakışırım ve gözlerim konuşur ama muhakkak havadan sudan derken asıl konuya girerim hiç konuşamadığım olmadı şimdiye kadar.

vala kardeşim sen ne istiyon anlamadım ama sen bildiğin gibi takıl yani kendin ol herşey peşinden gelir birde kızı ne kdr istediğine bağlı ok kardeşim

Fakana(Kafana )göre takil.Zaten bakmissin ki muhannet kendiliginden acilmis.Ve aradan saatler gecmis,farkina bile varmamissin.Stress yapma bu kadara derim.Allah yardimcin olsun ne diyim

kendimi hiç bi kızla başbaşa konuşurken düşünemiyorum anlayı yani o kadar ümitsiz vakayım ve söylenenler çok basit geliyo inandırıcılığı yokmuş gibi anlata bildimi şimdi

sen o kızdan gercekten hoslanıosan konusmasan bıle onun gozlerıne bakmak yeter kı hoslandıın kızla zaman nası gecer anlamazsın

ha hocam ben hoslanmıom kızdan sadece yatak muhabbetı ıcın cıkıoRum dıosan o zaman da ben derım kı onu yataga nası atıcagını dusun o zamanda zaman cabuk gecer tabı dusunurkende muhabbetı oraya cekmeye calısırsın

not: ben sapık diilimmm :D arkadas hep alternatıf arıo aklıma bu geldi :p

kendin gibi ama rahat ol illa bisey konusucam diye sacmalama icinden ne geliyorsa oyle konus heyecanlıysan belli etmemeye calıs olagan bisey gibi yani ama ne olursa olsun ilk konusmanda eski asklarından bahsetme...

hiç öle bi derdim olmadı kasmıcaksın olay orada biter ha kızı takmaz tavırlarda bulunman avantajına olur ;)

aga ortak bi nokta bulup bızıklıcaksın işte :D

...siyaset ve futbol muhabbeti açmamaya özen göster...olabildiğince geçmişinden bikaç örnek ver...seni tanımasını sağlamak için...yanlız abartmadan...sen bişi anlat...ve güzel sorualr sor..cevabının evet,,hayır,,doğru,,,yanlış yada tamam gibi kısa cümlelerle geçiştirelemiyecek sorular...

....ve en önemlisi...konu bulma sıkıntısı çektiğini belli etme...hali hazırda yüzlerce konu içeren bi belleğe sahipmiş gibi davran..öyle olmasa bile...miş gibi yap....

.....kendin gibi ol..ma...asla yeni tanıştığın birine tamamen gösterme kendini...biraz çelişkili davran...gizemli bi tarafların kalsın...bırak merak edilsin...bırakki seni çözmeye çalışısın....pembe yalanlarla süsle....zamanı gelince özür dilersin....

Geri