Birkız Encok Erkeğin Neyinden Hoşlanır?

burkdaki kızlar erkeklerden hoşlanmıyor :D:D

Kızlar lise çağlarından 21-22 yaşlara kadar yakışıklı olması karizma olmasına fiziki acıdan önem gösterirler. Sonra ki yaşlarda göbeği kafasında ki saç miktarı yakışıklılığı önemli değildir. Hayatın gerçeği parasına arabasına maddi güç olan birisine önem veririler. Geneli böyle istisnalar genel kaideyi bozmaz.

kızlar kendilerinden birşeyler anlatmak istemiyor sanırım :)

ben biraz yazayım
çoğu kız için ne para nede karizma önemlidir
tabiki bizim partnerimizin güzel olmasını istediğimiz kadar onlarda yakışıklı olmasını ister
kendilerinden başka kızları görmezden gelmemizi isterler
tek kız onlarmış gibi adeta onlara tapmamızı isterler
biraz kibar, anlayışlı olmamızı isterler
suçlu onlar olsa bile af dilememizi isterler
ne kadar ayrılmak istiyorum deseler bile onları bırakmamamızı yalvarmamızı isterler :)

TipLer Standart Hepsi Aynı

Sahte TavırLar ßeyni ßaydı

OnLar Vermez Ama Gösterir

Azıcık Paraya Sana Ass Verir

Der Pit10 :)

(çoğu kız için ne para nede karizma önemlidir
tabiki bizim partnerimizin güzel olmasını istediğimiz kadar onlarda yakışıklı olmasını ister
biraz kibar, anlayışlı olmamızı isterler)
çok dogru:)
Daha önemlisi dürüst bakımlı zeki ve kültürlü olmalı:D

kardeşim ne yaparsan yap bu kız milletini memnu edemezsin çok maymun iştahlı oluyolar. bide istekler btimiyo

gencken popüler olcaksın ilerde zengin olcaksın o zmn her kız ayagında

kızların büyük bir bölümü elbette para ve kariyeri tercih eder ama altın kural romantik ol süpriz yap ona öyle anılar yaşatki unutamasın kendinden çok ona değerver gerekirse penceresinin önünde uyu hiç ummadığı anda ona çiçek gönder ama çicekleri aldığında seni görmesin sırlarla dolu ol...
hala hayır diyorsa ona sevimli bir oyuncak al ve birdaha arama karşışına çıkma o seni arayacaktır belki bu uzun zaman alır. eğer aramayan olursada üzülme zaten ağzınla kuş tutsan o kızdan fayda gelmez...

kızların büyük bir bölümü elbette para ve kariyeri tercih eder ama altın kural romantik ol süpriz yap ona öyle anılar yaşatki unutamasın kendinden çok ona değerver gerekirse penceresinin önünde uyu hiç ummadığı anda ona çiçek gönder ama çicekleri aldığında seni görmesin sırlarla dolu ol...
hala hayır diyorsa ona sevimli bir oyuncak al ve birdaha arama karşışına çıkma o seni arayacaktır belki bu uzun zaman alır. eğer aramayan olursada üzülme zaten ağzınla kuş tutsan o kızdan fayda gelmez...

romantik olup süpriz yapmak 16-18 gibi yaslardaysanız kızlar onlardan sıkılıyo bi süre sora bizzat denedm :) ilgiden sıkıldı

Temız , ağır ciddi duruş ama yerıne göre de gülen espirili yanı kısaca nerede nasıl ne ölçüde davranıcagını bılen biri , ıhtıyacım olan sevgı dilini verebılecek biri...birinden etkınlendıysenız gercekten ( Burada hoşlanmadan daha fazlasından bahsedıyorum ) sevıyorsanız ne parası ne işi ne malı mülkü önemlıdır sızın için..önemlı olan sizi nasıl sevdıgı , ne ölçüde sevgı verebıldıgı sıze ve cevresıne nasıl davrandıgıdır . Eger bır kız sızı gercekten sevıyorsa ve sızınde onu sevdıgınıze gercekten ınandıysa , sizin ıcın yaşamaya baslar ...sıze senı sevıyorum ama deyıp sevgısındekı ımkansızlardan zorluklardan bahsedıyorsa inanmayın .Sevgı cesurdur gercek sevgı ama dıye dusunmez ..Çok sevıyorum onsuz olmaz dıye dusunur.Kız yada erkek paraya , işe , mevkıye , eve carta curta bakıyorsa zaten sızı sevmıyordur .Kendınızı kullandırtmayın. Artık gunumuzde sadece kızlar degıl erkeklerden de fazlasıyla mevcuttur karsısındakı kadının kızın evı arabası parası varmı dıye bakıpta bu onu yolmaya kalkan..İyi ve gercek seven ınsanlar cok az..Allah ıyılerle karsılastırsın hepımızı .

Temız , ağır ciddi duruş ama yerıne göre de gülen espirili yanı kısaca nerede nasıl ne ölçüde davranıcagını bılen biri , ıhtıyacım olan sevgı dilini verebılecek biri...birinden etkınlendıysenız gercekten ( Burada hoşlanmadan daha fazlasından bahsedıyorum ) sevıyorsanız ne parası ne işi ne malı mülkü önemlıdır sızın için..önemlı olan sizi nasıl sevdıgı , ne ölçüde sevgı verebıldıgı sıze ve cevresıne nasıl davrandıgıdır . Eger bır kız sızı gercekten sevıyorsa ve sızınde onu sevdıgınıze gercekten ınandıysa , sizin ıcın yaşamaya baslar ...sıze senı sevıyorum ama deyıp sevgısındekı ımkansızlardan zorluklardan bahsedıyorsa inanmayın .Sevgı cesurdur gercek sevgı ama dıye dusunmez ..Çok sevıyorum onsuz olmaz dıye dusunur.Kız yada erkek paraya , işe , mevkıye , eve carta curta bakıyorsa zaten sızı sevmıyordur .Kendınızı kullandırtmayın. Artık gunumuzde sadece kızlar degıl erkeklerden de fazlasıyla mevcuttur karsısındakı kadının kızın evı arabası parası varmı dıye bakıpta bu onu yolmaya kalkan..İyi ve gercek seven ınsanlar cok az..Allah ıyılerle karsılastırsın hepımızı .

senin de dediğin gibi günümüzde erkek kadın farketmiyor. para, ev, araba bir çok insana cazip geliyor. geçen gün arkadaşlarla konuşuyorduk bunu. uzun bir konuşma olmasına rağmen son söylenen söz her şeyi özetledi. paran varsa, çalışıyor belli bir düzeyde gelirin varsa (arkadaşın tabiriyle) "kız erkek farketmez her türlü gideri var"

ama bence en önemli şey dürüstlük. bu devirde maalesef mumla aranır düzeyde.

Evet ne yazık kı haklısın canım..

kızlar gücü sever .. güc te para... bilmem anlatabildim mi ;)
l

kızlar gücü sever .. güc te para... bilmem anlatabildim mi ;)
l

Özur dılerım yaa alıntı yapacaktım düzeltmeye yazmısım :blushing:

Hadee leynmmm sen nerden bıleceksın bi kerem hayatında hıc kız oldun mu : D dıyecektım :durdurun

hıc kız olmadım ama cok kızla oldum ; ))

kızlar paraya tapar demek diil bu kızlar gücü sever ne olursa olsun .. gücte para icler dıslar carpımından kızlar sever para :))

o zaman bız kız degılız demek :))))

Geri