BlackHooK
New member
Bu konuda Erkek Kardeşlerime Yardım Etmiş olcağımı düşündüm...
Taktik ve Strateji uyguladım Hadi Kızlar Sölein:victory
Taktik ve Strateji uyguladım Hadi Kızlar Sölein:victory
kızların büyük bir bölümü elbette para ve kariyeri tercih eder ama altın kural romantik ol süpriz yap ona öyle anılar yaşatki unutamasın kendinden çok ona değerver gerekirse penceresinin önünde uyu hiç ummadığı anda ona çiçek gönder ama çicekleri aldığında seni görmesin sırlarla dolu ol...
hala hayır diyorsa ona sevimli bir oyuncak al ve birdaha arama karşışına çıkma o seni arayacaktır belki bu uzun zaman alır. eğer aramayan olursada üzülme zaten ağzınla kuş tutsan o kızdan fayda gelmez...
gencken popüler olcaksın ilerde zengin olcaksın o zmn her kız ayagında
Temız , ağır ciddi duruş ama yerıne göre de gülen espirili yanı kısaca nerede nasıl ne ölçüde davranıcagını bılen biri , ıhtıyacım olan sevgı dilini verebılecek biri...birinden etkınlendıysenız gercekten ( Burada hoşlanmadan daha fazlasından bahsedıyorum ) sevıyorsanız ne parası ne işi ne malı mülkü önemlıdır sızın için..önemlı olan sizi nasıl sevdıgı , ne ölçüde sevgı verebıldıgı sıze ve cevresıne nasıl davrandıgıdır . Eger bır kız sızı gercekten sevıyorsa ve sızınde onu sevdıgınıze gercekten ınandıysa , sizin ıcın yaşamaya baslar ...sıze senı sevıyorum ama deyıp sevgısındekı ımkansızlardan zorluklardan bahsedıyorsa inanmayın .Sevgı cesurdur gercek sevgı ama dıye dusunmez ..Çok sevıyorum onsuz olmaz dıye dusunur.Kız yada erkek paraya , işe , mevkıye , eve carta curta bakıyorsa zaten sızı sevmıyordur .Kendınızı kullandırtmayın. Artık gunumuzde sadece kızlar degıl erkeklerden de fazlasıyla mevcuttur karsısındakı kadının kızın evı arabası parası varmı dıye bakıpta bu onu yolmaya kalkan..İyi ve gercek seven ınsanlar cok az..Allah ıyılerle karsılastırsın hepımızı .
kızlar gücü sever .. güc te para... bilmem anlatabildim mi
l