Birkaç Öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeRSaaDeT

Islambol
Reaction score
0

Idea_Man.gif

Arkadaşlar birkaç önerim olacak...

1) Açtığımız konuya müzik yükleme gibi bir özellik var mı bilmiyorum ama eğer yoksa açtığımız konuya müzik yüklemek gibi bir özellik koyabilsek güzel olurdu... Okumak için konuya giren üyelere mesela bir yazıyı okuturken aynı zamanda da fondan seçtiğimiz müziği dinletebilmemiz fena olmazdı diye düşündüm...Youtube'dan yüklediğimiz videoları da koyabiliriz ama kişi bu videoya tıklamadığında müzik çalmadığından bu durum bana biraz kullanışsız geliyor... Konuya girer girmez müzik çalmaya başlasa, bunun yanında konuyu görüntüleyen user eğer müziği dinlemek istemiyorsa kapatabileceği bir özellik de eklense foruma güzel olurdu diye düşündüm...

2) Bir de forumda herhangi bir üye bizim mesajımızı alıntı yapıp bize cevap verdiğinde bize cevap veren mesajın bulunduğu konunun link adresini site bize pm ile bildirse nasıl olur?...

______________________ O _______________________

Düşüncelerinizi öğrenmek ve mesajlarınızla olumlu veya olumsuz yorumlarınızı okumak bendenizi müteşekkir kılacaktır aziz hhportal gönüllüleri...

Mesajımı burada sonlandırırken sizlere tekrar şükranlarımı sunar en kötü gününüzün böyle olmasını, bayramınızı sevdiklerinizle beraber mutlu ve huzurlu şekilde geçirmenizi cenab-ı hakkdan niyaz ederim...

af93c_ramazan_bayrami.jpg

1. Önerin hakkında konuşayım.

Kötü emellere alet edebilecek bir javascriptle bu olay çözülebilir. Ancak dediğim gibi müzik yerine başka şeyler için de kullanabilirler o yüzden bu önerinin hayata geçmesini zor görüyorum.

Düşünsene sen sayfayı açıyorsun müzik bekliyorsun, sana gele gele exe geliyor =)

1. seçeneğini ben olsam yapmazdım çünkü yeni gelen bir üye konuya girdiğinde direk exe gelirse önüne javadan dolayı virüs var sitede diyebilir ve direk terk eder yani bu user kaybına neden olabilir...
2..Önerini bende düşünmüştüm çok güzel bi sistem olur ama şuana kadar daha hiç bi forumda görmedim böyle bi sistem ama çok güzel olurdu....

2. bahsettiğiniz öneri pek mümkün görünmüyor. Tabi adminler ne der bilmiyorum. Ancak sizin için önemli konuları takibe alıp, yeni mesajları profil sayfanızdan takip edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri