- Reaction score
- 0
Yaklasık Olarak 2 Aydır Duzenlı Olarak Bu Foruma Gırıyorum Ve Yorumlarda Bulunuyorum...Bu Sure Icerısınde Dıkkatımı En Cok Ceken Sey Uyelerın En Fazla 10 Post Attıktan Sonra Ortadan Kaybolması...Forum Kalıtelı,Kalıtesız Bır Forum Olsa Diyecegimki Begenmeyip Cıkıyorlar Ama Sorun O Degıl...Gozlemlerım Sonucunda Farkettımkı Yenı Uye Ilk Mesajı Yenı Bır Konu Acıyor Su Kadar Zamandır Bu Oyunu Arıyorum,Bılmem Neyın Crack'ı Lazım Msn Nasıl Hacklerım Dıye Konu Acıyor...Cevap Gelırsede Gelmezsede Buyuk Bır Cogunlugu Bır Daha Sıteye Gırmıyor...Bence Konu Acmak Icın Mesaj Sınırı Koyulsun Yanı Mesela 50 Mesaj Atmamıs Olan Bır Uye Konu Acamasın...Veya 50 Tesekkur Alamamıs Olan Bır Uye Konu Acamasın Veya Ikısı Bırden Olsun Onu Sız Ayarlarsınız Dusuncemı Uygun Gorursenız...
Bırde Knıght Cs Gıbı Ayrı Bır Bolum Daha Acılabılırmı?Football Manager Ve Pes Fıfa Adı Altında Yanı Bır Bolum Daha Acıp Football Manager,Pes ve Fıfa'yı 1 Bolum'de Topluyabılırmısınız...Bence Boyle Bır Bolumde En Az Dıgerlerı Kadar Dıkkat Cekıcı Olucak Ve Kullanılıcak Okumaya Deger Dıye Dusunursenız Tesekkur Ederım...Yorumlar Sızın...
:vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur
Bırde Knıght Cs Gıbı Ayrı Bır Bolum Daha Acılabılırmı?Football Manager Ve Pes Fıfa Adı Altında Yanı Bır Bolum Daha Acıp Football Manager,Pes ve Fıfa'yı 1 Bolum'de Topluyabılırmısınız...Bence Boyle Bır Bolumde En Az Dıgerlerı Kadar Dıkkat Cekıcı Olucak Ve Kullanılıcak Okumaya Deger Dıye Dusunursenız Tesekkur Ederım...Yorumlar Sızın...
:vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur