Birsürü Öneri

aslansmh

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.
Yaklasık Olarak 2 Aydır Duzenlı Olarak Bu Foruma Gırıyorum Ve Yorumlarda Bulunuyorum...Bu Sure Icerısınde Dıkkatımı En Cok Ceken Sey Uyelerın En Fazla 10 Post Attıktan Sonra Ortadan Kaybolması...Forum Kalıtelı,Kalıtesız Bır Forum Olsa Diyecegimki Begenmeyip Cıkıyorlar Ama Sorun O Degıl...Gozlemlerım Sonucunda Farkettımkı Yenı Uye Ilk Mesajı Yenı Bır Konu Acıyor Su Kadar Zamandır Bu Oyunu Arıyorum,Bılmem Neyın Crack'ı Lazım Msn Nasıl Hacklerım Dıye Konu Acıyor...Cevap Gelırsede Gelmezsede Buyuk Bır Cogunlugu Bır Daha Sıteye Gırmıyor...Bence Konu Acmak Icın Mesaj Sınırı Koyulsun Yanı Mesela 50 Mesaj Atmamıs Olan Bır Uye Konu Acamasın...Veya 50 Tesekkur Alamamıs Olan Bır Uye Konu Acamasın Veya Ikısı Bırden Olsun Onu Sız Ayarlarsınız Dusuncemı Uygun Gorursenız...
Bırde Knıght Cs Gıbı Ayrı Bır Bolum Daha Acılabılırmı?Football Manager Ve Pes Fıfa Adı Altında Yanı Bır Bolum Daha Acıp Football Manager,Pes ve Fıfa'yı 1 Bolum'de Topluyabılırmısınız...Bence Boyle Bır Bolumde En Az Dıgerlerı Kadar Dıkkat Cekıcı Olucak Ve Kullanılıcak Okumaya Deger Dıye Dusunursenız Tesekkur Ederım...Yorumlar Sızın...
:vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur

bencede doğru sagopa kajmerin sitesinde 100 mesaj yazmadan yeni konu açamıyosun bence 100 mesaj ve 100 yorum birlikte yazanlar konu açabilsin

1 msj yazmak olabılır herkez konu acıyo ama 50 tşk olmayan acammsın demısısnde adam konu acmadan tşk alamsı bıraz zor dımı :)
2 bide fifa pes manejerlık dıye oblum zor cunku bu ıte buyuk bir sıte sadece oyun sıtesı değil yanı en cok oynanan oyunlar ıcın acılıyo ko 5 senınır cs 7-8 sendır oyanan fıfa her sene yenı surum cıkartıyo pesde fm de yanı bole dah ıyı :)

gelir gelmez paylaşım yapmak isteyen üye ne yapacak

pes fifa gibi oyunalr için zaten koskocaman Oyunalr bölümü var zaten:durdurun

MyThicaLBoY' Alıntı:
gelir gelmez paylaşım yapmak isteyen üye ne yapacak
Knıght Onlıne Bolumunde Ozellıkle Gelır Gelmez Paylasım Yapan Arkadasların Dosyalarında Kesınlıkle Bırsey Oluyor...
1 msj yazmak olabılır herkez konu acıyo ama 50 tşk olmayan acammsın demısısnde adam konu acmadan tşk alamsı bıraz zor dımı
Vallahı Benım Actıgım Konulara Bak Bır Kac Tanesı Copte Kı Gereksız :) Neyse Tesekkurlerımede Bakarsan Gorursun Cogu Aldıgım Tesekkur Hep Yaptıgım Yorumlara Karsılık Gelmıs...Bırde Belkı Rutbelı Uyeler Kızıcak Ama Bır Önerim Daha Var...Bazı Uyeler Bazı Konularında Kendısıne Yorum Yazan Herkese Tesekkur Edıyor...Bence Bu Engellensın...Bırde Konularda Cok Gereksız Bır Sekılde Yorumlar Var...Sagol,Tesekkur Ederım,Paylasım Guzel vs.vs.vs. Kı Boyle Yorumları Yerı Geldımı Bende Yapıyorum Bu Bır Bakıma Post Kasmak Olmazmı Bence Buda Yasaklansın Sadece Begenıldıyse Tesekkur Et Butonuyla Tesekkur Edılsın...
Bıraz Uzun Ama Tesekkurler Okudugunuz Ve Yorum Yaptıgınız Icın Kımseye Muhalefet Olma Derdınde Degılım Yanlıs Anlamayın Dıkkate Alırsanız Sevınırım...

Geri