Biz ayni Torpilli Kusagin Çocuklariyiz

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

Biz ilk aya gidenleriz, unutulmaz sarkilari ciktigi anda dinleyen, yandaki mahalleyi bos arsada 7-1 yenenleriz.
Biz tiyatroyu radyoda dinleyenleriz. Televizyonu komsuda izleyen, perdedeki yildizlari, yildizlarin altinda seyredenleriz. Laklakla bilekleri, asiyla kolu sisenleriz.
Tren camindan sarkan, bir fincan kahveyle mutlu olan, bombos guney sahillerine cep delik, cepken delik gidenleriz.
Biz bayramlarda el open, bir blucinle dunyalari fethedenleriz. Olimpiyati da, Dunya Kupasi'ni da, Eurovizyon'u da en iyi bilenleriz.
Asya'yi Avrupa'yla birlestiren, yerli mali tercih edenleriz. Biz sevenler, sevilenleriz; andimizi ezbere bilen, ulkemizi canimizdan onde gorenleriz

ve yeniden dunyaya gelsek, yine ayni yillarda dogmak isteyenleriz. ..

Düs Hekimi....

BU YAZIYA CEVAP YAZMIS BIRI...

B.k ayni yilda dogmak isterim....
12 Eylül öncesi terör korkusu, okula giderken alt doldurmaca 12 Eylul sonrasi askere gidecem güneydoguda sehit mi, gazi mi, b.k yoluna mi giderim korkusu, 94 krizi issizlik korkusu
Üniversiteye girecem diye kıç yırtma, atilmayayim diye ayri kic yirtma, 2000 krizi nasil is bulurum korkusu, simdi ciro nasil yapilir, karlilik nasil 1 puan arttirilir, günde 14 saat calis babam calis. Simdi doganlar catir cutur kari,kiz goturuyor, bizim donemimizde kıçımız catlardi el ele tutusacaz diye...
Sen söle o düs hekimine s...tirsin gitsin, laklak da bi tarafına girsin.Aksam aksam sinirim bozuldu yine ??

adamın millet sevgisinin içine etmiş hahahaa :D ama harbi doğruda demiş yani :D

catir cutur :D

bu cevabı yazanlar ve bunun gibi düşünenler yüzünden yaşanmadımı bu 12 eylüller krizler biz kendimizi , birbirimizi ve ülkemizi sevmedikten sonra neye yarar çalıştığın 14 saatler he neye......

cevap yazan adam haklı. 96'da mezun oldum. 2000'de işsiz kaldım. şimdi giderleri bir kuruş aşağıya nasıl çekerim diye düşünen, 2 adam yerine bir adam nasıl çalıştırılır diye hipotez üreten, lise çağlarında sevgilisiyle sadece bakışan elele tutuşamayan bir nesilden geliyorum. bu nasıl bir şans yahu

Geri