bizim neyimiz eksik??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sogukhakan

New member
Reaction score
0
arkadaşlar hemen hemen bütün forum sitelerinde mp3 paylaşımı var bizde neden yok?? Bence forumumuzun eksi olan tek yanı bu :saskin Buradan yetkili arkadaşlara sesleniyorum :help biri beni bilgilendirebilir mi yaa neden mp3 paylaşmıyoruz???:goz:

ßiLmioRum beLki waRdıR ama Sen buLamadın..!

bende bilmiyorum mp3 yok sanki yabancı dizilerde yok yaw ben lost.u hackhellden indirmek istiyom:goz:

yok arkadşlar sitede mp3 paylaşımı yasak 1-2 arkadaş paylaştı konuları geri dönüşümde.... :(

sebep nedir? yasak olsa diğer forum sitelerindede var onlar için yasak değilde hackhellemi yasak her şey olabilmeli bence:melek

Kolay değil bu işler arkadaşlar.. İndirmesi kolay ama hukuksal süreç çok tehlikeli. Öyle basit şey diye bakmayın... Telif hakkı vb. olaylar var. Davayı alırsanız, ülkede aranmaya kadar gidiyor. Ülke dışına çıkamıyorsunuz vs.. vs.. Örneği olduğu için söylüyorum. Bilinen bir film download sitesi vardı reklam olmasın diye yazmıcam adını..

daha önce sıkıntılar yaşanmış hackhell de,divx içinde öyle..bu yüzden paylaşım yasak....

MÜYAP'la zamanında başımız derte girmişti, aynı sorunları yaşamamak ve
kalıcı bir forum sitesi olmak için bazı şeylerden feragat etmemiz gerekti ve mp3
paylaşımı yasaklandı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri