Blackwolf Was Here

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
tebrx ama nie her yere Was here yazarlar onu anlamadm was here "buradaydi" demek indexlerede buradaydi index i o atti manasinda "... was here " yazarlar

tamer sahın wardı zamanında o superonlıne hackledıınde öle yazmıstı kesın o da bı yerden carpmıstırda neyse ordan berı böle yazılıo genelde ;)

döktürmüşssün yine :)

valla ben yazma nedenim :) sudur blackwolf burdan geçti manasıdır :D

eline sağlık.Senı daha aktif görmek istiyoruz :hhman:

allahın izniyle su hafta bi bitse :( yazılıdan 13 aldım zaten :( hoca dalga geçti benle demiş kurtulus savasının baslama sebebi bende istanbulun fetfi yazdım :( 13 aldık oyturduk ama elimden geldiğince aktif olmaya çalısıyorum

ulen black sen hacklemekten bende remixlemekten bıkmadım be eline sağlık....

kara kurt um bnm döktürmüş yine baksanıza :) ....Eline sağlık dostum bizi de çarpmada:cool: :cool: :cool: :cool:

Cr@zyboy gel meslekleri birlestirek seni ünlü yaparım :) indexlere senin sarkıları koyarız sonra basbakanlık önünde soyunursun:D sonra iki estetik tarkan gibi adam olursun valla ünlü yıldız bir isim olursun :D

ben vizeden 5 aldım konusmayım burda ama tarihten hep iyi alırdım TÜrk tarihi osManlı tarihi süper bilirim yanlıs olmasın..

iyi çalışmalar . eline sağlık

konu ve msj sayılarına bakmıomki :D nereden bilem sadece zone-h ye almak için site linkini yazıom okadar

naser dikkat et sen :D kötü yola düşme :D herkezin verdiği içeceiği içme :D

Helal olsun walla, çok başarılısın..

blacwolf liseli arkadaşım şimdiden güzel çalışmalar ben sana güzel bir hack yapayımda gör nasıl hackerlık yakın bir zamanda benimde vizeler başlıyor ..............................sen otur biraz dersine çalış bizim yüzümüzden kötü almanı istemeyiz küçük kardeşimmmm yakında görürsün:) kolay gelsin sana

Geri