bluesoleil hatası lütfen yardım edin :(

darbeci89

New member
Reaction score
0
windows 7 64 bit kullanıyorum bluesoleil programı dün sildim ama bugun yüklemeye çalıştım tekrar dan ama olmadı yüklemenin tam ortasında 183 error try again vs. diyo silmedik bşy bırakmadım regedit den birsürü kalıntı sildim ama olmadı hep aynı hata yabancı bi forumda biri bulmuş ama çözümü ben anlayamadım pek ;
windows clean up dada gözükmüyor program

In order to install BlueSoleil in a nLited version of XP you have to make sure that you didn't delete "Modem Support." It is located here: Components-->Hardware Support-->"Modem Support" Create a new ISO with this included and BlueSoleil will install fine without any errors, or it worked for me at least.

BlueSoleil XP nLited sürümü silmek olmadığını emin olun kurmak için "Modem Destek." Burada yer almaktadır: Bileşenleri -> Donanım Desteği -> "Modem Destek" bunlar ve herhangi bir hata olmadan BlueSoleil iyi kuracak, ya da en azından benim için çalıştı, yeni bir ISO oluşturun. ......
işte dostum o yabancı forum bunu dior sana önce emin ol sonra tekrar dene ....... sonra tekrar yüklemeni öneririm :
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/indir.php?lid=6102

Geri