BMW'li İşçi Hacı Ali Akp'yi Zora Soktu

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
bmwli-isci-haci-ali-akpyi-zora-soktu-1512101200_m.jpg

bmwli-isci-haci-ali-akpyi-zora-soktu-1512101200_l.jpg

CHP'nin ortaya çıkardığı Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ilgili belgeleri okudunuz mu?

31 yaşında bir adam var; adı Hacı Ali Hamurcu.
Babası istihbaratçı polis. Ülkenin çeşitli yerlerini dolaşmışlar. Hacı Ali Elazığ doğumlu.
Sonra askere gidiyor, Osman Pamukoğlu'nun habercisi oluyor.

Askerlik dönüşü emekli babasının torpiyle 2005'te belediyede iş buluyor.
Ve zamanla gözepekliği, girişkenliğiyle amirlerinin güvenini kazanıyor.

Hacı Ali Hamurcu "tahsilat" işinde görevlendiriliyor.
Ama bu resmi bir "tahsilat" değil, deyim yerindeyse haraç!
Belediye ile kimin ne işi varsa, Kayseri belediyesindeki 17 kişilik çete herkese "makbuz" kesiyor.
Tabii bu illegal bir makbuz.

Bazen "makbuzu" Kayserispor ve Erciyesspor içinde kesiyorlar. (Şimdi anladınız mı bazı belediyelerin neden futbol takımlarını çok desteklediklerini!?)

Hacı Ali Hamurcu'nun eline adres veriliyor. Gidiyor. Zarf içinde para alıp belediyedeki amirine veriyor. Bu iş işin 750 lira ile 2 bin lira arasında komisyon alıyor.
İşler gıcır!

Belediyeden bin lira maaş alan Hacı Ali Hamurcu kısa zamanda altına BMW çekiyor. Üç kredi kartı taşımaya başlıyor.

Ancak sonunda yakayı ele veriyor.
İtirafçı oluyor; hangi benzin istasyonundan hangi taksi durağından ya da bilmem nereden ne kadar para alıp kime verdi ise tek tek anlatıyor. Ayrıntılar veriyor. Çetenin tüm foyasını ortaya döküyor.

İtiraflarının merkezinde AKP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki olmak üzere 16 kişi var.

26 sayfa tutuyor anlatıkları
Sonra devreye "görünmez eller" giriyor. İtirafın on sayfası uçuruluyor.
Soruşturma için yazı kaleme alan bürokratlar Kayseri'den uzaklaştırılıyor.
Tüm suç sadece Hacı Ali Hamurcu'nun üzerine yıkılıyor. Cezaevine atılıyor. Dosya unutturuluyor.
Ta ki...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dosyayı meclis gündemine taşıyana kadar.
Belgeleri okduğunuzda görüyorsunuz ki Kayseri'de bir "belediye çetesi" var. Suç ortada.

Ve Başbakan Erdoğan diyor ki, "biz o kişiyi içeri attırdık."

Peki diğer 16 kişi?
Başbakan Erdoğan bile bile neden böyle demeç verdi acaba?
Belki de bugüne kadar yaptığı en büyük hatayı işledi. Çünkü itiraflar çok açık. Olay vahim.

CHP, AKP'yi kuyruğundan yakaladı, bakalım Türkiye'de hukuk var mı yok mu göreceğiz...

Kaynak

Atar atar maşaları içeri attır çetenin beyni dışarda kalsın Eee sonra yurt dışına kaçtı,zaman aşımına uğradı,takipsizlik karar verildi Uyut milleti uyut

adamın saman-zamanyolu tarafından internete sızdırılmış belgeleri yok ki :)

olsaydı zamancılar hemen dalarlardı...

ne zora sokacak ya, saçmalamayın.

hangisi zora soktu şimdiye kadar?

bu ilk değil son da değil.

bunların işi gücü bu.

çalmak çırpmak.

ama kayseri belediye başkanı akp den istifa edip başka partiden belediye başkanı seçilseydi ertesi gün hapisteydi.

örnek adana büyükşehir belediye başkanı aytaç durak.

soru1: en iyi kösele hangi deriden yapılır?

soru2: bu köseleden surat olur mu?

sayın başbakan da meLih gökçek gibi oLdu ha=)
ne söyLense meLih gökçek gibi evirip çevirip yok böyLe birşey diyor..komik

Laf saLatası yapıyorLar
bence Akp mantığının son kuLLanma tarihi yakLaşıyor

sayın başbakan da meLih gökçek gibi oLdu ha=)
ne söyLense meLih gökçek gibi evirip çevirip yok böyLe birşey diyor..komik

Laf saLatası yapıyorLar
bence Akp mantığının son kuLLanma tarihi yakLaşıyor

Aynen dediğin gibi..
Azalan verim kanununa göre millet bir süre sonra Akp'ye doymak zorunda..Eğer Akp düşmek istemiyorsa milleti daha fazla memnun etmeliBu da paradan geçer..Sadece kendi kesimini değil bütün halkı doyurursa ancak o zaman yırtabilir..
ki biz buna sosyalist devlet diyoruz..
o da liboş akp de bulunmaz..
Sonuç mu?Sonuç ortada..Öyle yada böyle bir yerden patlak verecek ve kaçınılmaz sona ulaşacaklar..

:vur

Aynen dediğin gibi..
Azalan verim kanununa göre millet bir süre sonra Akp'ye doymak zorunda..Eğer Akp düşmek istemiyorsa milleti daha fazla memnun etmeliBu da paradan geçer..Sadece kendi kesimini değil bütün halkı doyurursa ancak o zaman yırtabilir..
ki biz buna sosyalist devlet diyoruz..
o da liboş akp de bulunmaz..
Sonuç mu?Sonuç ortada..Öyle yada böyle bir yerden patlak verecek ve kaçınılmaz sona ulaşacaklar..

:vur

O günü sabırsızlıkla bekliyorum. Şunlardan kurtulalım artık yeter

örnek adana büyükşehir belediye başkanı aytaç durak.

Hocam Aytaç Durak başlı başına bir numaralı sahtekar zaten :) Adana'yı yedi bitirdi yedi sülalesine arsalar aldı ihaleler verdi... :)

Hocam Aytaç Durak başlı başına bir numaralı sahtekar zaten :) Adana'yı yedi bitirdi yedi sülalesine arsalar aldı ihaleler verdi... :)

eeee adana'yı yiyip bitirirken 5 yıl boyunca akp hükümeti ne diye susup izledi?

neden görevden alıp soruşturma başlatmadı?

hırsız bizdense sorun yok mantığı mı geçerli oluyo?

bırakınız bu işleri.

aytaç durak akp den aday olsaydı çalmaya çırpmaya devame decekti.

haaa aytaç durak tek örnek değildir.

buca'nın akpli belediye başkanını google amcaya bir sor ne diyecek hakkında?

eeee adana'yı yiyip bitirirken 5 yıl boyunca akp hükümeti ne diye susup izledi?

neden görevden alıp soruşturma başlatmadı?

hırsız bizdense sorun yok mantığı mı geçerli oluyo?

bırakınız bu işleri.

aytaç durak akp den aday olsaydı çalmaya çırpmaya devame decekti.

haaa aytaç durak tek örnek değildir.

buca'nın akpli belediye başkanını google amcaya bir sor ne diyecek hakkında?

Senin ebedi muhalefetliğin sadece AKP'ye olduğu için bütün; bardağın o tarafını görüyorsun. Kaldı ki sen bana Buca'yı getir. Ben sana ilk başta yıllardır Mersin'i PKK yuvasına halinden kurtaramayan CHP'nin Mersin Büyükşehir Bld Başkanı Macit Özcan'ı getireyim ne dersin ?

Ya ya da dur dur hani şu ömür bayi hapis cezasın çarptırılıp sonra ne olduysa o kararın unutulduğu bir belediye başkanı var.. EDİRNE Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi..

Hani her ihaleyi yeğenlerine veren Hamdi Sedefçi. Ne ilginçtir Edirne'de bol bol lale vardır..İlginç değil mi ?

Ya da dur dur Antalya Büyükşehir Bld Başkanının yolsuzlukları var.. Onun içinde suçlamalar ortaya atıldı... Yakında kokusu çıkar...

Ben demiyorum ki AKP'li belediye başkanları sütten çıkmış ak kaşık. Ama Kılıçdaroğlu çıkıyor bütçe konuşmasını yapcağı yerde başlıyor suçlamalara.. Kendi partisindeki yolsuzlukları unutuyor ama..

Eğer ebedi muhalefet olacaksan iktidarın da muhalefetin de yanlışlarını söyleyebilmelisin. Ben senin ortaya sunduğun çoğu iddiaya inanıyorum. Çoğunu ortaya belgelerle sunuyorsun.Ama muhalefetliğin sadece CHP muhalefeti olmasın.

Senin ebedi muhalefetliğin sadece AKP'ye olduğu için bütün; bardağın o tarafını görüyorsun. Kaldı ki sen bana Buca'yı getir. Ben sana ilk başta yıllardır Mersin'i PKK yuvasına halinden kurtaramayan CHP'nin Mersin Büyükşehir Bld Başkanı Macit Özcan'ı getireyim ne dersin ?

Ya ya da dur dur hani şu ömür bayi hapis cezasın çarptırılıp sonra ne olduysa o kararın unutulduğu bir belediye başkanı var.. EDİRNE Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi..

Hani her ihaleyi yeğenlerine veren Hamdi Sedefçi. Ne ilginçtir Edirne'de bol bol lale vardır..İlginç değil mi ?

Ya da dur dur Antalya Büyükşehir Bld Başkanının yolsuzlukları var.. Onun içinde suçlamalar ortaya atıldı... Yakında kokusu çıkar...

Ben demiyorum ki AKP'li belediye başkanları sütten çıkmış ak kaşık. Ama Kılıçdaroğlu çıkıyor bütçe konuşmasını yapcağı yerde başlıyor suçlamalara.. Kendi partisindeki yolsuzlukları unutuyor ama..

Eğer ebedi muhalefet olacaksan iktidarın da muhalefetin de yanlışlarını söyleyebilmelisin. Ben senin ortaya sunduğun çoğu iddiaya inanıyorum. Çoğunu ortaya belgelerle sunuyorsun.Ama muhalefetliğin sadece CHP muhalefeti olmasın.

yok, benim ebedi muhalefetliğim akp ye karşı değil herkese karşıdır. yanlış yapan herkese karşı.

mersinden başlayalım istersen. mersinin pkk yuvası olduğunu düşünüyorsan ve bunun suçlusu olarak belediyeyi görüyorsan en çok pkk lının yaşadığı istanbulu unutuyorsun demektir.

çünkü dünyadaki en büyük kürt kenti istanbuldur. bunu ben değil pkklılar ve kürtler söylüyor. istanbulu kaç yıldır yönetiyor zihniyetiniz?

mersinde mi yoksa istanbulda mı daha çok pkk eylemi oluyor?

bir şehirde pkklıların yaşaması o ilin belediye başkanının suçu mudur?

yoksa bu suçu belediye başkanına yıkmak cehalet midir?

sedefçi hakkında söylediklerin de komedinin son perdesi.

ömür byou hapis falan yazmışsın. araştırdım, google amcaya sordum aldığı cezayı 8 yıl 4 ay dedi.

valla ben google amcanın yalancısıyım. peki sen kimin yalkancısısın?

ve daha önce defalarca söyledim bir kez daha söylemek bana zul değil.

"hırsızın, şerefsizin sağcısı solcusu olmaz. şerefsiz şerefsizdir. hırsıza şerefsize arka çıkmak işlenen suça ortak olmaktır."

olay ben sen olayı değildir.

ben bugün akp yi eleştiriyorum. ama heran herkesi eleştirebilirim. kimseen bir çıkar beklentim ya da kimseye diyet borcum yok.

kemal kılıçdaroğlu parti başkanı olduğunda onun bu makamı taşıyamayacağını söyleyen ilk kişi olduğumu söylemem belki yüzünü kızartabilir.

ya da baykal hakkında kaset iddiaları ortaya atıldığında o haberi serbest kürsüye taşıyan adam olduğumu söylediğimde belki.

ya da sen kızarma. bildiğini yapmaya devam et.

ben sizi böyle kabul ettim.

yok, benim ebedi muhalefetliğim akp ye karşı değil herkese karşıdır. yanlış yapan herkese karşı.

mersinden başlayalım istersen. mersinin pkk yuvası olduğunu düşünüyorsan ve bunun suçlusu olarak belediyeyi görüyorsan en çok pkk lının yaşadığı istanbulu unutuyorsun demektir.

çünkü dünyadaki en büyük kürt kenti istanbuldur. bunu ben değil pkklılar ve kürtler söylüyor. istanbulu kaç yıldır yönetiyor zihniyetiniz?

mersinde mi yoksa istanbulda mı daha çok pkk eylemi oluyor?

bir şehirde pkklıların yaşaması o ilin belediye başkanının suçu mudur?

yoksa bu suçu belediye başkanına yıkmak cehalet midir?

sedefçi hakkında söylediklerin de komedinin son perdesi.

ömür byou hapis falan yazmışsın. araştırdım, google amcaya sordum aldığı cezayı 8 yıl 4 ay dedi.

valla ben google amcanın yalancısıyım. peki sen kimin yalkancısısın?

ve daha önce defalarca söyledim bir kez daha söylemek bana zul değil.

"hırsızın, şerefsizin sağcısı solcusu olmaz. şerefsiz şerefsizdir. hırsıza şerefsize arka çıkmak işlenen suça ortak olmaktır."

olay ben sen olayı değildir.

ben bugün akp yi eleştiriyorum. ama heran herkesi eleştirebilirim. kimseen bir çıkar beklentim ya da kimseye diyet borcum yok.

kemal kılıçdaroğlu parti başkanı olduğunda onun bu makamı taşıyamayacağını söyleyen ilk kişi olduğumu söylemem belki yüzünü kızartabilir.

ya da baykal hakkında kaset iddiaları ortaya atıldığında o haberi serbest kürsüye taşıyan adam olduğumu söylediğimde belki.

ya da sen kızarma. bildiğini yapmaya devam et.

ben sizi böyle kabul ettim.

Ülkenin belgelerini gerçeklerini sana google amca her zaman söylemez.. Google bilgisiyle siyaset yaptığınız için kızaracak olan bensem gayet memnun olurum.Ordan burdan toplama bilgilerle yaparsınız zaten muhalefeti.... Tarafsız olduğunu göstermek için bir Kılıçdaroğlu ya da kaset şovuna gerek yoktu.. Biz sizleri biliyoruz zaten...

He bu arada ne ilginçtir google amca genelde sizin kaynaklarda cezada indirime gitmiş :)

7 bölge 72 şehir gezdim bugüne kadar.. Edirne'de öğrencilik yaptım,devletin üst kademesinden her insanla öğrenci temsilcisi olarak görüştüm,bırakta google'nin bilmediklerini bileyim..

He bu arada sana bir bilgi. Bir şehirde PKK'nın yaşamasını demeyelim de o şehre girişinden vali ve belediye başkanı sorumludur. İstanbul'la Mersin'i karşılaştırıyorsun zerkli.. Yahu hiç mi matemetiğin yok. Nüfusları oranlasana bir zahmet.. He eğer yapamayacaksan söyle ben sana kağıt kalem üzerinden işlem yapıp gönderirim..

Bizim zihniyet derken ? Bak bakalım PKK girişleri memleketin hangi iktidar dönemlerinden olmuş.. Ahh be zerki olmadı 2002 öncesine de gidilmez ki şimdi (!)..

Burada bilgili ,vatansever olarak gözükmek için kendinizi çok kasıyorsunuz. Bu kadar kasmayın biraz samimi olun yeter.. Arada renginizi belli edin olur mu ?

Mhp Chp birbirinizin kamyonuna az mı kum taşıdınız.. Heeey hey.. Çok gördük sizleri.... He bu arada benim zihniyetimi merak ediyorsan tarafsız zihniyetttir.bu ülke için yapılanları inkar etmekten başka bir şey yaptığınız yok.O bardağın dolu tarafına bakacak fırsatınız olmadı çünkü daha bardağı göremediniz.. Merak etme..AKP'ye oy vermişliğim yoktur. Halkın Sesi Partisinde görevliyim. İstanbul'da olan varsa gelsin buyursun boş beleş konuşmakla olmaz bu işler.. Görüşümün liderimin sonuna kadar arkasındayım...

sherlock_holmes'e

rengimiz herzaman bellidir.

kırmızı hemde koyu kırmızı.

bazıları kızıl diyor ki o da kabulümüz.

ama hiç bir zaman karpuz gibi olmadık.

dışımız yeşilken içimiz kırmızı olmadı.

çilek gibiyiz. dışımız ne renkse içimz de o renk.

hadi bir araştırmaya gidelim.

mersinin kürt yoğunlu göç alma olayları ne zaman yoğunlaşmış?

cevap: 90'lı yıllarda

neden: devletin izlediği köy boşaltma-yakma faaliyetleri.

haa bu arada bu köy yakma faaliyetlerinin en fazla olduğu dönemde chp, shp iktidarda değildi ve bu köyleri boşaltılıp, yakılan vatandaşalr sadece mersine değil istanbul, izmir, bursa, ankara, diyarbakır,mersin ve adananın başını çektiği büyük illere göç ettiler.

ha sen bu göçlerin nedeni de chp diyorsan ona diyecek bişeyim yok.

ve matematiğim çok kuvvetli değildir am atoplama çıakrma ve oranlama yapabilecek kapasitedeyim.

ama matematikten daha iyi bildiğim siyaset ve türkiye sosyal hayatı var. ve ona güvenerek bazı kelamlar ediyorum.

ayrıca mahkemenin verdiği 8 yıl 4 ay cezanın doğru olmadığını ve senin gerçekleri bildiğini iddia ediyorsan belegele de bizde bilidğimiz yanlıştan dönelim. dişe dokunur bir iş yapmış olursun hiç olmazsa.

ve halkın sesi partisine gelelim. kendilerini yeşil solcu-sosyalist olarak tanımlayan halkın sesi partisi umarım siyaset sahnesinde başarılı olur. ama bence zor. çünkü senin gibi halkın sesi partisindenim diyip akp nin değirmenine su taşıyan üyeleri olursa başarılı olmaları zor. sana benzeyen biri daha var. o da bbp li olduğunu söylüyor ama ne hikmetse ağzından akp düşmüyor.

istersen renk olayına bir de kendi açından bak. bakalım senin rengin ne?

ve merak ediyorsundur diye söyleyeyim. tahmin ettiğin gibi chp li falan değilim. bir dönem chp de gençlik kolu başkanalığı yapmış olmama rağmen şu anda hiç bir siyasi partiye karşı sempatim yok. genel seçimlerde oy kullanmıyorum. sadece yerel seçimlerde gidip hangi aday bana daha yakınsa ona oy veriyorum. ve kırmızı olan rengi chp nin bayrağından değil geçmişimden ve savunduğum siyasi görüşten alıyorum.

neyse kişisel tartışmalar bizi biryer götürmez. cevap hakkın saklı olmak üzere bu konuya bir daha yazmayacağımı belirterek herkese iyi akşamlar diliyorum.

Geri