Bnde hhde görev almak istiyorum...!![Keylogger/trojan,Yeni başlayanlar yardım,serial]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dgck

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar hhle arama motorunda tanıştım sora siteye çok ısındım ilk defa bi sitede paylaşım yapmaya başladım ztn hergün giriyorum girmediim gün yok...Bn hackhellda Keylogger/trojan,yeni başlayanlar yardım,serial cracks,PROGRAMLAr özellikle bu kategorilerden birine asistan mod olmak istiyorum.Öncelikle programlar bölümüne asistan mod olmak isterdim ama oranın moderatör sayısı 3'e çıkınca şartların olumsuzlaştığını gördüm...Keylogger/trojan , yeni başlayanlar yardım ve serial and cracks bölümüne asistan mod olmak istiyorum ...Bu 3'ünden herhangi 1'ide olabilir

Saygılarımlaaa Her Türlü Görüşe Açığım

fikirlerinize saygı duyuyorum ztn mod deil asistan mod. olmak istiyorum ama eeer olursam gerçekten + oy verenlerin hiçbiri pişman olmayacak

bence de daha çok erken kusura bakma ama benden de - 1

oda güzel fikirleriize saygı duyuyorum şimdi veya ilerde ama gerçekten bu siteee mod olmayı çok istiyorum..

oooo hayatımda bu kadar eksi almamıştım yaw:D:D:D derslerde dahil:D:D :hhman:

yaptığın paylarıma dewam etmelisin öncelikle, daha çok çalış bence sonra tekrar başwurursun =)

Herkesin (-) vermesinin tek nedeni erken olması, ileride senden çok güzel bi mod olabilir.
Benden (+)

« ß@Dß®¥ »;2333317' Alıntı:
Herkesin (-) vermesinin tek nedeni erken olması, ileride senden çok güzel bi mod olabilir.
Benden (+)

Sağol bea usta bütün içtenlikle sölüom gerçekten hh bgn veya ilerde çok gzlbi mod olacamm:durdurun:biggrin

Bide bni görmeleri açısından erken olduğunu düşünmüom TAM ZAMANI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜORM..ztn asistan mod olmak istiom eer performansımı veya konuları bennmezlerse mod olmama veya banlanırım bn böle düşünüom blki yanlıştır son olarak yorumum hackhell 4ever + verenlerde[ztn 1 tane] saolsun - verenlerde

Programlar bölümünde iyisin ama erken...
birde HUT ada girebilirsin ama 25upload şartıyla ve içinde txt bulunacak.

paylaşımlara devam etmelısın...şu anda erken...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri