Bomba!! Msn Snİff Olayina Noktayi Koyuyorum

phalanx88

New member
Reaction score
0
mrhaba arkadaşlar.geçen gun çok ilginç birşey kesettım.wildboyun da uzun uzun anlatııgı aynı ağdaki insanların msn konusmalarını goruntulenmesi ile ilgili konu bayagı ilgi gördü gördüğünüz gibi.ama ortak birkaç sorun/şikayet vardı.bunlardan en onemlisi suydu ki sadece sectıgımız kısılerın konusmalarını gorebılıyorduk.yanı secılen bılgısayara gelen konusmaları gostermıyordu program.ben buna garip bi çözüm buldum:) aslında fazla tecrubem yok diye de tam açık ve net anlatamıcam onun ıcın cok elestırmeyın.

şimdi öncelikle "wildboy"un anlattıklarını aynen uyguluyoruz yanı programlarımızı yukluoruz.kolaylık olması acısından burda da veriyorum aynı prgramları oldugu gibi:

http://rapidshare.com/files/15849899/msn_mesaj_okuma.rar

aslında bu işi yapan bi program daha vardı.bilmiyorum hatırlarmısınız:) msn checker sniffer adında...bu program hem gelen hem gonderılen mesajları gosterıyordu ama 10 msjdan sonrasını gostermedıgı ıcın cok ragbet edılmıyordu.Bu programı oldugundan daha kullanıslı hale getırcez:D

bu programı da yukleyın bılgısayarınıza:
http://rapidshare.com/files/15850663/Msn.rar

ve sorunu çözdük.yapmanız gerekn tek sey
ilk linkteki programları çalıştırdıktan sonra(winarpspoof ve msn chat monitor) verdiğim ikinci programı da aynı anda çalıştırın.Konusmasını görmek ıstedıgınız kısının ip sini aynı sekılde oraya da girin.10 mesajdan sonra yine kıllık yapacak :) ammaa öbür taraftan gonderılen msjları gostermıyor denılen msn chat monitor programına bakarsanız artık gelen konusmalarıda gorebıldıgınızın farkına varacaksınız.

araştırdım forumu daha once bulunmus mu die ama sanırım kımse deginmemis buna.sorununuzu çözdüm arkadaşlar:D bi teşekkür butonuna basın da yeter:D

eyw kardeşimmm. dha yüklemedim ama güzeldirrr

tesekkürler ama 2 dosya bozuk hasarlı diye hata veriyor

aaa bu program zaten bende warmış hatta bende internet cafede hatkesme programı da war..

dosyalarda hata olmaması lazım ama sorun varsa tekrar bakarım.bu arada 115 kişi goruntulemıs.TEŞEKKÜR den vazgectık(!) bari deneyen var mı bende tesadufen mı oluyo yoksa calısıyo mu cıdden bı yorum yazsın lutfen anlayanlar.hadi ii forumlar

kardes o widboyn anlattiklari nerdeydi

rooneyxr' Alıntı:
tesekkürler ama 2 dosya bozuk hasarlı diye hata veriyor

aaa bu program zaten bende warmış hatta bende internet cafede hatkesme programı da war..

hat kesme programını paylaşmanız mümkün mü acaba. Teşekkür ediyorum şimdiden..

emeğine sağlık kardeş böle bişey arıyodum sağolasın

kardeşim ellerine dillerine sağlık ben denedim calışıyor ufak sorunlar oluyor ama oda bizim bilgisizliimizden kaynaklanıyor programın üzerinde calışyorum ve sanırım ilerleyen zamanlarda tam profesyonel bir şekilde kullanırım ..YANİ PROGRAM CALIŞIYOR..
öğrenmek istediğin için yazdım ...

paylaşım için teşekkürler ama switch lerde işe yaramıyor hublarda işe yarar . switvhlerde dinlemek isteğin mac arsenini kendi macın gibi göstermek gerekiyor

Geri