BRÜKSEL'DE pkk SKANDALI

eiffel

Forumun Kulesi
Altın Üye
Reaction score
0
Her insan büyük bir alemdir.İnsan düşünceden ibare
BRÜKSEL'DE pkk SKANDALI
Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın Avrupa Parlamentosu'nda konuşma yapacağı Karma Parlamento Komisyonu (KPK) toplantısı öncesi bir PKK krizi yaşandı.

Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı Gülabi Dere'nin salonda bulunması Babacan'ın sert tepkisine sebep oldu. AP yetkilileri Türk tarafına Dere'nin 15 dakika kalıp çıkacağını iletmeleri ve buna tahammül edilmesini talep etmeleri üzerine, Babacan, "Dere salonda çıkmadıkça toplantıya girmem" diyerek cevap verdi.

Avrupa Birliği (ab) Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Joost Lagendijk'in yoğun ısrarlarının ardından PKK'lı Dere salonu terketti. Dere'nin ayrılmasının ardından salona giren Babacan, konuşmasında "senin teröristin, benim teröristim olmaz. El Kaide ne ise PKK da odur" açıklamasını yaptı.

Kaynak

interpol kırmızı bultenle arıyor adam elını kolunu sallaya sallaya avrupa parlamentosu toplantısına gırıyor..
ve 15 dk kalıp cıkacagı soylenıyor...

boyle bı sacmalık mı olur ya kım arıyosa gelsın alsın ıste soysuz kopegı bu ne pişkinliktir anlamadım..
bu kadar bosvermıslık bu kadar vurdumduymazlıgı ılk defa goruyorum yazıklar olsun...

saçmalığın daniskası resmen yaw hem interpol kırmızı bültenle arayacak hemde redmi güvenlik ve görevliler ismini söyleye söyleye 15 dk. oturup çıkacak diyor :vur: babacanın tepkisi yerinde ama az bile olmuş bunun üzerine gitmesi gerekirdi...

Geri