Bu Şarkıyı Kim Söylüyor Reklamını Engelleme...

MORE

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bilgisayarınızda kaspersky 2009 kurulu ise bir kaç adımda pat diye beliren bu şarkıyı kim söylüyor reklamından kurtulabilirsiniz...

kaspersky 2009 ayarlar menüsüne girin /koruma başlığı altında / içerik filtreleme / reklam başlığı engelleyici kutusuna işaret koyun ve ayarları tıklayın / kara liste butonunu tıklayın ve aniden açılan o reklamın adres satırındaki linkini kopyalayıp kara liste bölümünde ekle tıklayın ve kutucuğa yapıştırın...tamam tamam uygula tamam deyin ve çıkın...

az evvel denedim oldu sanırım artık o reklam açılmıyor...eğer yöneticiler reklamı iptal etmedilerse tabii...

yaw benm kaspersky ingilizce bunu türkçe biçimde söyleyeblr msn krdş ??

arkadaşım ingilizce anlatımını şimdi karıştırabilirim...ama kaspersky 2009 kullanıyorsan türkçe yama indir ve kur daha kolay olur işin...

başka deneyen varmı bende o reklam artık çıkmıyor...sizlerde nasıl durum...

teşekkürler dostum ben reklamı görme taraftarıyım :D

az önce siteye yeniden girdiğimde o reklam aniden açıldı ama açılan sayfada müzik ve görüntü tamamen engellenmiş bomboş bir sayda açıldı...deneyen varmı arkadaşlar yukarıda anlattıklarımı...

tesekkuler bilgi icin ama ben Norton anti-virus kullaniyorum, onunlada boyle birsey yapilabilirmi?

az önce siteye yeniden girdiğimde o reklam aniden açıldı ama açılan sayfada müzik ve görüntü tamamen engellenmiş bomboş bir sayda açıldı...deneyen varmı arkadaşlar yukarıda anlattıklarımı...

Avastta URL engelleme kısmından denedim sayfa açılıyor fakat engellendiğini belirten bir yazı yazıyor. Yani işe yarıyor diyebiliriz.

Geri