Bu da Oldu !!! İşte Hamile İlk Erkek !!!

RuTH

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Dünyada ilk kez bir erkek hamile kaldı. Thomas karnında, babası olacağı çocuğunu taşıyor. Thomas aslında cinsiyet değiştirmiş bir kadın..

Bugüne kadar sadece komedi filmlerinde karşılaşılan erkeğin hamile kalması durumu ABD'de gerçek oldu. Oregon kentinde yaşayan Beatie çiftinin temmuzda doğması beklenen kızlarını babası Thomas dünyaya getirecek.

Thomas'ın doğum yapmasında biyolojik bir engel yok. Çünkü Thomas ameliyatla sonradan cinsiyet değiştirmiş bir kadın.
21 yaşındayken ameliyatla göğüslerini aldıran Thomas'ın cinsel organına ise operasyon yapılmadı. Düzenli olarak testesteron hormonu enjekte edilen Thomas, Nancy adlı bir kadınla evlendi.

Çift, gittikleri doktorda Nancy'nin kısır olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Thomas hormon tedavisi kesti ve dört ay sonra regl olmaya başladı. Dokuz doktor gezen çift sonunda hayallerini gerçekleştirdi.

Temmuzda doğumu gerçekleştirmesi beklenen Thomas, “Hamile bir erkek olmak inanılmaz bir duygu. Cinsel kimliğim açısından bir değişiklik olmayacak. Nancy için de sadece bebeğimizi taşıyan bir kocayım. Kızımın babası ben, annesi ise Nancy olacak. Çok mutluyum” dedi.

KaynaK

midem bulandı bu ne iğrencliktir ya...

anasına babasına yada 2 babasınada yazık ya rezillik = ))

ee dünya ilerledikçe buna benzer çok şeyler olucaktır hatta daha farklı şaşkınlık yaratıcı şeylerde sanırım bunlara alışmalıyız.. ama adam önceden kadınmış :) doğasında var doğurmak :) saygılarımla

Dünyanın çivisi çıktı.

açıkçası ben doğacak çocuğun ilerdeki psikolojisini düşündüm ve çok üzüldüm. o çocuk büyüdüğünde erkek görünümlü bir anneden doğduğuna lanet edecek. çocuklar kimden doğacakları konusunda tercih yapabilselerdi hiç bir çocuk bu kadından doğmak istemezdi...çok içler acısı bir durum...

iyide sperm kimden?

abuk subuk yaşamlar işte.iki kadının yediği halta bak.madem çocuk doğurcaksın niye ameliyat olup erkek oldun.salak şey.bence tüm inançlarını yıkmış.o kendini erkek saymıyormuydu,eee kadınlık tarafını kullanıp hamile kalmak ne iş.
zavallı bebiş doğunca kim anne sütü vercek ona.göğüste yok ortada:)
acayip insanlar işte.spermi kimden buldular acaba.birsürü saçmalık

Abi Hiç Yakışmıyor ERkeğe =)

Tövbe Yarabbim Tövbe...

:saskin + :saskin + :saskin

İkizmi acaba? Fazla şişmiş... :)

Ya bu nasıl bir yaşayış şeklidir anlamadım insanlar gittikçe ...

adım adım kıyamete doğru...

Töve dunya tersıne donuyor abıcım bu ne rezıllıktır..

bu konuyada teşekkür edilmez ama neyse sağol yinede :))

Geri