Bu Filmi adı neydi yaw???

Dostum o yazıyı araştırım hiç bir alakası yok... Filmi ne yazdıysam bulamadım :(

:D:D:D google görseller bu konuda çok iyidir:)))) bu arada teronaova cevap iyiydii:)

baktım hepsine baktım.. hala bakıyorum... hiç bir cevap bulamadım

dostum yok hatırlamıyorum da öyle bir film işin kötüsü çok film izlemişimdir ama hatırlamıyorum hiç raslamadım böyle bir filme.. : )

Böyle bir film var ama ben hatırlayamıyorum fragmanını bile izlemiştim animasyondu veya değildi ama geçen wallpaper arşivimde buldum masaüstü arka planı yaptım ve bugünüm sırf bu filmi aradım ama hala bulamadım

benim araştırmalarım sonucu eğer sen bu fotoğrafın film kağağı olduğunu bilyosan sorun yok. lakin bu dreaddream diye bi çizimcinin siyasi mesaj içeren bir resmi... adamın çok ilginç resimleri var... belkide filmin içersinde bu resmi görmüş ve filmin resim kapağı olarak hatırlıyorsundur...

bu bir film afişi olamaz yani filmden bi kesit olmasıda imkansız bence montaj yapılmış olması muhtemel yani ayrıca bu resmi yapan kişinin buna benzer bi çok çaılşmadı var ...

Saolsun dostlar tutulan bi karakter olduyssa belkide bu gibi çizimlerde yapılmış olabilir mi acaba diyorum ?

gerçek insan yüzünü bile çize bilenler var gerçeğinden ayıramazsın büyük ihtimal adam çok güzel bir montaj yapmış ve yerinede oturmuş dediğin gibi belkdie bir film karakteri ama böyle bulamayayız ne yazık ki : )

Geri